O NAMA

U samom srcu Vračara, jednom od najlepših krajeva Beograda, nalazi se VS Clinic and Beauty – naša oaza lepote, wellness-a i antiaging-a, klinika koja pruža vrhunske usluge u različitim domenima – od estetske hirurgije, antiaging-a, dermatologije, do nutricije, urologije, vaskularne hirurgije i kompletnog Beauty and Spa programa za negu lica i tela.

Naš stručni lekarski tim, koji predvode dr Vladimir Stojiljković, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, dr Dubravka Đerić, specijalista dermatovenerologije i nutricionista Đorđe Pejić, ali i stručno i ljubazno osoblje, predstavljaju našu najveću snagu i ponos, što su prepoznali i mnogobrojni pacijenti koji su nam do sada ukazali svoje poverenje.

Počevši od prvog utiska, odnosno od trenutka kada uđete na našu kliniku, do izvođenja svake pojedinačne procedure i konačnih rezultata, zadovoljstvo vas, naših pacijenata uvek je na prvom mestu!

Želimo i nastojimo da se na našoj klinici zaista osećate posebno i potpuno sigurno, dok vam ujedno nudimo jedinstveno iskustvo i raznovrsnu ponudu najmodernijih programa, koji će vas sigurno oduševiti.

Bezbednost pacijenata uvek nam je na prvom mestu, a kada govorimo o beauty tretmanima i prirodna estetika, zahvaljujući kojoj ćete se osećati lepo i spolja i iznutra.

Našim pacijentima nudimo usluge u toliko različitih domena, a posebno smo ponosni na individualni pristup svakom pacijentu, odnosno signature programima i procedurama koje kreiraju naši lekari u skladu sa vašim potrebama i željama.

Korišćenjem najnaprednijih aparata i uređaja, pratimo vodeće svetske trendove.

Pored VMA, jedini na tržištu radimo pregled mladeža FotoFinder aparatom, kojim se vrši digitalna dermoskopija sa mapiranjem celog tela za rano otkrivanje melanoma.

U našoj ponudi možete pronaći i laser najnovije generacije, Alma Soprano Titanium, kojim se postižu najbolji rezultati prilikom laserske epilacije različitih delova tela.

Još jedan, najnapredniji aparat u svetu kada govorimo o domenu hirurgije lica – PIEZO aparat za funkcionalnu i estetsku korekciju nosa dostupan je svima koji žele da potpuno bezbolno prođu kroz tu proceduru, dok će vas koji želite da svoje telo i kilažu dovedete do savršenstva oduševiti SECA mBCA vaga, koja se može pronaći jedino na našoj klinici.

Juvederm, Vistabel, Botox, Ellanse, Mesoestetic samo su neki od materijala koje naši stručnjaci koriste prilikom intervencija i tretmana. Dobra vest je da ih možete kombinovati, pa se u isto vreme možete podvrgnuti tretmanima lica i tela, a potom otići na konsultacije iz neke druge oblasti.

Čekamo vas u Nebojšinoj 8a na Vračaru!

VS Clinic & Beauty tim