O NAMA

VS Clinic and Beauty je prava oaza lepote, antiaging-a i wellness-a.

Naš stručni lekarski tim predvode dr Vladimir Stojiljković, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, dr Dubravka Đerić, specijalista dermatovenerologije i nutricionista Đorđe Pejić. Oni su, zajedno sa stručnim i ljubaznim osobljem, naša najveća snaga, što su prepoznali i mnogobrojni pacijenti koji su nam do sada ukazali poverenje.

VS Clinic pruža vrhunske usluge u različitim domenima – od estetske hirurgije, antiaging-a, dermatologije, do nutricije, urologije, vaskularne hirurgije i ortopedije, dok VS Beauty nudi kompletan Beauty and Spa program za negu lica i tela.

Od trenutka kada uđete na našu kliniku do izvođenja svake pojedinačne procedure i konačnih rezultata, vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu!

Nastojimo da se osećate posebno i potpuno sigurno. Osećaj sigurnosti, a kada govorimo o beauty tretmanima i prirodna estetika, imperativi su zahvaljujući kojima ćete se osećati lepo i spolja i iznutra.

Naročito smo ponosni na individualni pristup svakom pacijentu, odnosno Signature programe i procedure koje kreiraju naši lekari u skladu sa vašim željama i potrebama.

Korišćenjem najnaprednijih aparata i uređaja pratimo vodeće svetske trendove.

Jedina smo klinika koja u privatnoj praksi nudi preglede mladeža FotoFinder aparatom, kojim se vrši digitalna dermoskopija sa mapiranjem celog tela, za rano otkrivanje melanoma.

U našoj ponudi možete pronaći i laser najnovije generacije, Alma Soprano Titanium, kojim se postižu najbolji rezultati prilikom laserske epilacije različitih delova (ili celog) tela.

PIEZO aparat za funkcionalnu i estetsku korekciju nosa je, u domenu hirurgije, trenutno najnapredniji aparat dostupan svima koji žele da potpuno bezbolno prođu kroz tu proceduru.

Iz oblasti nutricije izdvajamo SECA mBCA vagu, dostupnu jedino na našoj klinici. Pomoću vage, ali i našeg Weight Loss programa, svoje telo možete dovesti do savršenog obima.

Juvederm, Vistabel, Botox, Ellanse, Mesoestetic samo su neki od materijala koje naši stručnjaci koriste prilikom različitih intervencija i tretmana lica i tela. Svaki od tih tretmana možete kombinovati i u isto vreme im se podvrgnuti, a potom otići na konsultacije iz neke druge oblasti. Mogućnosti je zaista mnogo!

Pozovite nas i zakažite svoj termin. Čekamo vas u Nebojšinoj 8a na Vračaru i ulici Jovana Skerlića 2a u Nišu!

VS Clinic & Beauty tim