dr Vladimir Stojiljkovic
VS CLINIC AND BEAUTY

O NAMA

klinika za plastičnu, rekonstruktivnu, estetsku hirurgiju i opštu hirurgiju i dermatologiju, beauty & weight loss centar

Dobrodošli u VS Clinic & Beauty, oazu lepote i zdravlja, smeštene u srcu Beograda.

VS Clinic and Beauty ističe se kao pionir u primeni najsavremenijih tehnika regenerativne i Anti-aging medicine na našim prostorima. Od samog osnivanja, misija naše klinike jeste princip “manje je više”, promovišući dostojanstveno starenje bez promene ličnog opisa i narušavanja prirodne lepote i izgleda naših pacijenata i pacijentkinja.

Osnovana kao klinika za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, VS Clinic Beograd je brzo proširila svoju delatnost na ostale medicinske grane, uključujući dermatologiju, opštu i vaskularnu hirurgiju, ORL, kao i pružanje vrhunskih tretmana lica i tela, laserske epilacije i zdravog mršavljenja u sklopu VS Beauty & Weight Loss centrapremium salona lepote koji posluje u istoj zgradi.

PRIMENA MINIMALNO INVAZIVNIH PROCEDURA
Dr Vladimir Stojiljkovic

Na čelu VS Clinic u Beogradu, nalazi se doktor i osnivač – dr Vladimir Stojiljković, priznati plastični hirurg koji svoj klinički i istraživački rad posvećuje estetskoj hirurgiji lica i tela, razvijajući sopstvene tehnike uz primenu najsavremenijih materijala. Pionir u oblasti regenerativne hirurgije u Srbiji, poznat je i po tome što svojim kolegama širom zemlje i inostranstva nesebično deli svoje tehnike i znanje kroz brojne seminare i edukacije iz oblasti minimalno invazivnih procedura na licu primenom hijaluronskih filera i botoksa.

Dr Stojiljković poznat je i po tome što je prvi u Srbiji uveo BRAVA metodu – povećanje grudi sopstvenom mašću, a od 2022. godine, promovisan je od strane kompanije Fillmed Laboratories u svetskog ambasadora i edukatora.

SVEOBUHVATNI PRISTUP KADA JE NEGA KOŽE U PITANJU

Na čelu odeljenja za dermatologiju nalazi se doktorka Dubravka Đerić, koja je prethodnih 20 godina svoju ekspertizu gradila u Gradskom zavodu za kožne i venerične bolesti, nakon čega prelazi u privatnu praksu, kako bi svojim pacijentima mogla da pruži još bolju negu i lečenje. U svakodnevnoj praksi bavi se različitim bolestima kože (akne, rozacea, celulit, različita stanja kože, strije, ožiljci, pigmentacije) i obavlja medicinske usluge iz oblasti estetske medicine lica i tela (mezoterapija, biorevitalizacija, PRP, hemijski pilinzi).

Prvi je dermatolog u Srbiji koji u privatnoj praksi započeo rad sa FotoFinder aparatom – tehnologijom koja se koristi za kompletan skrining pigmentnih lezija na koži, te se melanom ili rak kože može dijagnostikovati u svojoj najranijoj fazi.

Kako VS Clinic Beograd danas pruža širok spektar procedura u oblastima plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije lica i tela – uključujući korekciju grudi, estetsku i funkcionalnu korekciju nosa primenom PIEZO tehnologije, rešavanje problema sa disanjem (hrkanje i Sleep Apnea), operacije gornjih i donjih kapaka, lasersku liposukciju, Anti-aging i regenerativne laserske tretmane za lice i telo, tako se i spisak stručnih saradnika okupljenih oko klinike sve više proširuje.

Izdvajamo dr Anu Vilotijević, specijalistu plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, dr Aleksandra Ugrinovića, specijalistu otorinolaringolovije, dr Predraga Jovanovića, vaskularnog hirurga, dr Žarka Vučkovića specijalistu opšte hirurgije, kao i dr Tamaru Vujačić, doktorku na specijalizaciji iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske medicine. 

UROLOŠKI CENTAR BEOGRAD

Od 2023. godine, osnovali smo i Urološki centar Beograd, koji predvodi dr sci. med. Vladimir Kojović – srpski urolog, dečiji hirurg i mikrohirurg.

ZDRAVO MRŠAVLJENJE I NEINVAZIVNA NEGA LICA I TELA
nutricionista, nutrigenetika

U okviru VS Clinic, posluje i VS Beauty & Weight Loss centar, premium salon lepote specijalizovan za pružanje najsavremenijih medicinskih tretmana lica i tela, lasersku epilaciju i nutriciju – na čijem je čelu Đorđe Pejić, klinički nutricionista i pionir u primeni nutrigenetike u Srbiji.

Kroz individualni pristup svakom pacijentu, najnaprednije uređaje i aparate (Alma Soprano Titanium, Venus Legacy, BTL Embody), i Signature Made programe i procedure koje kreiramo u skladu sa potrebama i željama pacijenata i pacijentkinja, težimo postizanju samo zdravih i vrhunskih rezultata.

Čekamo vas u našoj klinici na adresi Nebojšina 8a na Vračaru, spremni da vam pružimo vrhunsku negu i postignemo željene rezultate, a spisak svih procedura sa cenama možete pogledati putem OVOG linka.

VS Clinic & Beauty tim 

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Clinic

Beauty & SPA