SPA RITUALI

SPA RITUALI KOJE SVAKO SEBI TREBA DA PRIUŠTI

Pravo je vreme za maksimalno opuštanje. Otkrivamo vam SPA rituale koje sebi treba da priuštite.

Da li se i vama nekada čini da imate vremena za sve u toku dana, samo ne za sebe? Pravan je prilika da to promenite i svom telu (i duhu) priuštite maksimalno opuštanje. U tome će vam sigurno pomoći naši SPA rituali, koji su zasnovani na personalizovanom pristupu, te garantuju relaksiranost koja vam je bila preko potrebna.

S obzirom na to da su naši stručni terapeuti vrsni poznavaoci velikog broja tradicionalnih i holističkih masaža i tehnika opuštanja, za vas smo osmislili koncept koji kombinuje drevne i savremene metode.

Masažu tela možete dopuniti maskom za lice ili kompletnim tretmanom, lux pakovanjem, pilingom, SPA kupkom, kristaloterapijom, akupresurom za regeneraciju celog organizma, ajurvedom i tehnikom za balansiranje energije u svrhu dostizanja savršenog balansa tela i duha, što je garancija za potpuni ugođaj.

SPA rituali mogu biti i idealan poklon za vaše najdraže, za koje smo pripremili GIFT vaučere. Na osnovu predloga naših maštovitih terapeuta ili u skladu sa vašim željama, osmislićemo savršen SPA ritual kao poklon. Još jedna mogućnost je da onima koje želite da obradujete date priliku da sami odaberu tretmane koje žele.

Nakon konsultacije sa terapeutom određuje se šta je to vama potrebno da se za samo sat ili dva osećate preporođeno.

Ukoliko želite da se posvetite sebi i nezi svog tela i lica, ta kombinacija može podrazumevati masažu tela sa tretmanom lica. Ako vaša koža zahteva posebnu negu, možete se odlučiti za mehanički ili hemijski piling kako biste uklonili stare ćelije i uglačali teksturu kože.

Masažu Ultra Rich masažnom kremom za što bolju ishranu kože možete dodatno pojačati luksuznim pakovanjem, nakon čega će vaša koža biti glatka i baršunasta.

One koji su pristalice holizma impresioniraćemo istočnjačkim tehnikama istezanja za oslobađanje Chi energije, uz korišćenje posebnog Qi balzama poznatog još i kao indijski eliksir koji koriste jogini. 

Ukoliko vodite stresan život i treba vam dodatno rasterećenje, naša preporuka su posebne masažne tehnike i gorski kristali kao deo kristaloterapije, kojima se posledice stresa ubrzano izbacuju iz organizma. Vaše telo možemo dodatno “bustovati” energijom kroz akupresurne tačke i taj “bust” upotpuniti masažom skalpa ili lica i dekoltea.

Poseban ugođaj pružiće vam specijalni masažni stolovi na kojima je, kada probate masažu toplim aromatičnim svećama i refleksologiju stopala, zagarantovan pravi osećaj nirvane.

I na kraju, za istinske ljubitelje SPA programa, ritual možemo raditi i na Lemmi krevetu. Reč je o Emotion SPA ritualu koji je idealan za sve ljude koji žele da dožive istinsko wellness iskustvo, a podrazumeva svetlosnu terapiju, IR lampe, hidroterapiju i parno kupatilo.

Pored već dobro poznatih blagodeti masaža, SPA rituali nude kompletan psihofizički oporavak, imaju antistres dejstvo, umiruju nervni sistem i stimulišu protok energije, čime se postiže regeneracija i balansiranje  celog tela  i duha.

Priuštite sebi najbolje SPA iskustvo! Kontaktirajte nas i zakažite termin koji će biti posvećen maksimalnom opuštanju vašeg tela i duha.