novosti

LASERSKA EPILACIJA OD SADA I U NIŠU

Laserska epilacija je od 20. januara  dostupna i u našem Beauty & Spa centru u Nišu. Saznajte više o ovom tretmanu i o potpuno novom medicinskom laseru koji je trenutno dostupan samo u Nišu. 

Laserska epilacija Venus Velocity laserom, koji predstavlja zlatni standard za uklanjanje neželjenih i uraslih dlačica, konačno je dostupna i u našem Beauty & Spa centru u Nišu!

 

LASERSKA EPILACIJA NAJSAVREMENIJIM MEDICINSKIM LASEROM

Laserska epilacija celog tela i lica za 1000 eur

aktuelno u novembru 2023
Laserska epilacija celog tela

Laserska epilacija celog tela i lica, 1200 EUR + poklon vaučer u iznosu od 300 EUR

7 tretmana laserske epilacije celog tela i ovog meseca dostupni su po ceni od 1200 EUR, a kao poklon dodatak – dobijaš i VAUČER u iznosu od 300 EUR, koji možeš iskoristiti za bilo koju proceduru na našoj klinici osim hirurških intervencija.

Ili laserska epilacija celog tela po ceni od 1000 EUR za svih 7 tretmana

Ti odluči, i uživaj u telu bez dlačica!

Pozovite nas svakog dana osim nedelje do 20:00h, i zakaži svoje besplatne konsultacije.

Zašto treba da se odlučite za lasersku epilaciju Venus Velocity laserom?

Mnogo je razloga zbog kojih obožavamo Venus Velocity laser, koji koristimo u našem Beauty & Spa centru u Nišu, a samo neki od njih su:

  1. Brzina rada i postignutih rezultata. Venus Velocity je ultra-brzi i potpuno bezbolan laser koji omogućava apsolutno prilagođavanje tretmana vašim specifičnim potrebama.
  2. Venus Velocity je potpuno bezbedan laser.
  3. Omogućava individualni pristup zahvaljujući Pulse i Slide načinima rada i sondama tri različite veličine.
  4. Laserom se mogu tretirati i veće i manje, pa čak i nepristupačne regije na licu i telu, dok je njegova efikasnost veoma izražena i kod svetlijih dlačica.

O čemu treba voditi računa kada je laserska epilacija u pitanju ?

Pre nego što objasnimo kako izgleda procedura i kakvi su njeni benefiti, pogledajmo prvo na šta treba da obratimo pažnju kada se odlučujemo za lasersku epilaciju.

Najvažnije je da se u centru za koji se odlučite koristi MEDICINSKI UREĐAJ, kao i STRUČNOST OSOBLJA, koje će lasersku epilaciju izvoditi profesionalno, pod striktno definisanim protokolima i parametrima.

Laserska epilacija MEDICINSKIM LASEROM nije štetna po zdravlje, odnosno laser je BEZBEDAN kada se isključe sve kontraindikacije kod klijenta. To znači da, pre svega, mora da vas pregleda stručna osoba i da se ustanovi da li ste kandidat za ovu proceduru. Laser selektivno cilja mesto rasta dlačica i okolnu kožu ostavlja neoštećenom i ne postoji ni jedna naučna studija da ovaj laser može da izazove rak kože. Najbitnije je da pratite savete koje dobijete na samom tretmanu od terapeuta i uživate u glatkoj koži bez uraslih dlaka i fleka. 

Pre zakazivanja laserske epilacije prvo budite sigurni da ste u stručnim i sigurnim rukama, jer laser za epilaciju je medicinski uređaj i neophodno je stručno rukovanje istim, a pre prvog tretmana, konsultacije su OBAVEZNE, kako bi se utvrdilo da li ste uopšte kandidat za lasersku epilaciju. 

Ne propustite priliku da zakažete lasersku epilaciju Venus Velocity laserom u našem Beauty&Spa centru u Nišu.

Pozovite nas danas i zakažite svoj termin na vreme.

NIŠ
JOVANA SKERLIĆA 2A

Beauty & SPA