Radiotalasno uklanjanje promena na koži

ZAŠTO TREBA UKLONITI BRADAVICE I KERATOZE SA KOŽE?

Postoji mnogo valjanih razloga zašto bradavice i keratoze treba ukloniti sa kože. Saznajte kako se taj zahvat radi na našoj klinici.

Do sada ste se sigurno susretali sa pojavama kao što su bradavice i keratoze. Verovatno umete i da ih prepoznate. Ili možda ipak ne? U svakom slučaju, reč je o izraslinama na koži koje svakako treba ukloniti. Evo prilike da saznate i kako.

Ako tražite način za uklanjanje manjih  mladeža, bradavica, keratoza ili bilo koje druge benigne izrasline na koži, izaberite savremenu tehniku radio-talasima. Radiotalasna metoda je optimalna za skidanje keratoza jer ima manji broj recidiva u odnosu na druge tehnike.

Ovaj metod je jedan od najpopularnijih, daje odlične rezultate, kratko traje, bezbedan je, bezbolan (jer se obavlja uz lokalni anestetik u obliku kreme) i kožu ostavlja bez ožiljaka (mada, u zavisnosti od tipa kože i starosti pacijenta mogu ostati mali tragovi, ali se to može sanirati laserom).

Radio-talasi minimalno oštećuju tkivo, pa samim tim dovode do njegovog lakšeg i boljeg zarastanja. Ako su promene veće, po uklanjanju bradavica ostaje mala krasta koja u narednim danima otpada, ostavljajući rozikasti trag koji brzo nestaje. Dakle, nema zaostajanja tragova na koži!

Biološki tretmani idealni su za profesionalnu, intenzivnu negu prema tipu kože – suve ili osetljive, normalne ili mešovite, i masne ili problematične.

Svi tretmani  počinju masažom dobrodošlice, koja je tajna njihove efektivnosti. U pitanju je indijska manuelna tehnika idealna za potpuno opuštanje i prepuštanje. Za samo 5 minuta, vešte ruke naših terapeuta i kozmetičara potpuno će vas relaksirati i navesti da se osećate kao da se nalazite u nekoj drugoj dimenziji.

Tretmani podrazumevaju obavezno čišćenje površine kože mlekom i tonikom, dubinsko čišćenje pilingom koji je odgovarajući za vaš tip kože i masažu lica i vrata poznatiju kao “srce okeana”. U pitanju je renomirana francuska tehnika koja svojim povezanim pokretima podseća na kretanje talasa, opušta vas i kožu priprema za tretman i bolje apsorbovanje seruma i maske. Aktivne supstance kao što su peptidi, amino-kiseline, vitamini i minerali dobijeni iz mora i organski uzgajanih biljaka podstiču regeneraciju ćelija. Tretman se završava  odgovarajućom kremom koja kožu čini zdravijom, hidriranom a time i lepšom.

S obzirom na to da bradavice, mladeži i druge izrasline na koži mogu biti potencijalna žarišta malignih tumora, izuzetno je bitna preoperativna dijagnostika koja, pored kliničkog pregleda, uključuje i kompjuterizovanu dermatoskopiju na FotoFinder aparatu.

Ukoliko ste primetili jednu takvu promenu na koži, pravo je vreme da zakažete pregled!

Zakažite svoj termin

Cenovnik

Ovde možete preuzeti cenovnik naših usluga