PROFHILO

NOVI ČLAN ESTETSKE DERMATOLOGIJE

Danas praktično da nema efikasnog anti-age režima koji ne sadrži hijaluronsku kiselinu koja je napravila revoluciju u podmlađivanju i samoj nezi kože. Veliku pažnju na tržištu je izazvao novi proizvod sa hijaluronskom kiselinom za negu i sjaj kože – PROFHILO.

PROFHILO je proizvod koji ima najveću koncentraciju hijaluronske kiseline na tržištu (64mg/2ml). Za razliku od hijaluronskih filera, Profhilo ne stvara dodatni volumen kože, već se nakon aplikacije ravnomerno raspoređuje u potkožno tkivo gde stimuliše fibroblaste da sami proizvedu više KOLAGENA i elastina i “napune” kožu čime se postiže prirodni efekat, a vezivanjem vode obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju.

PROFHILO se razlikuje od svih do sada poznatih preparata, jer kombinuje hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne mase izrazite čistoće i vrhunskog kvaliteta. Hijaluronska kiselina niske molekuralne težine hidrira kožu, a s druge strane ona visoke molekuralne težine koži donosi efekt zatezanja i podizanja, jer stimuliše proizvodnju prirodnog kolagena i elastina aktivacijom fibroblasta.

Ono po čemu je Profhilo jedinstven jeste i očuvanje i obnavljanje adipocita – masnih ćelija zaduženih za volumen lica i podršku koži tokom mimike lica. Površno masno tkivo kože pored volumena daje podršku koži prilikom pokreta, sprečava njeno lomnjenje i stvaranje bora.

  • INTEZIVNA HIDRATACIJA I SJAJ LICA
  • STIMULACIJA SINTEZE KOLAGENA
  • POBOLJŠANJE TONUSA
  • BOLJA TEKSTURA KOŽE
  • SMANJENJE BORA

UKOLIKO ŽELITE DISKRETNO OSVEŽEN VOLUMEN CELOG LICA, BOLJI TONUS, HIDRATACIJU I KOŽU KOJA IZGLEDA ZDRAVO I SJAJNO TRETMAN PROFHILOM JE IDEALAN ZA VAS.

Prvi rezultati se vide tek za nekoliko dana, koliko je potrebno da koža počne intenzivniju sitezu kolagena i elastina, a rezultati iz dana u dan postaju sve bolji. Profhilo ostaje u koži tokom 28 dana, tako da je tretman potrebno nakon mesec dana ponoviti još jednom za optimalan efekat, koji traje od 6 do 9 meseci. Tretman možete ponoviti 1-2 puta godišnje, u zavisnosti od potreba Vaše kože i poboljšati hidriranost, tonus, elastičnost i teksturu kože.

Nakon nanošenja anestetik kreme, Profhilo se ubrizgava u 5 ključnih tačaka:

  • Najistaknutija tačka jagodice
  • Deo jagodice ispred uha
  • Vrh nazolabijalne bore
  • Brada
  • Ugao donje vilice

Ukoliko ne želite da dodate volumen u određenim regijama (ukoliko je to slučaj onda je tretman hijaluronskim filerima pogodniji) već želite diskretno osvežen volumen celog lica, bolji tonus, hidrataciju i kožu koja izgleda zdravo i sjajno tretan Profhilom je idealan za Vas, jer poboljšava hidriranost, tonus, elastičnost i teksturu kože.

Zakažite svoj termin

Cenovnik

Ovde možete preuzeti cenovnik naših usluga