Laserska epilacija - Alma Soprano Titanium

OSLOBODITE SE NEŽELJENIH DLAČICA UZ POMOĆ LASERSKE EPILACIJE

Ukoliko je i tebi dosadilo konstantno brijanje, depiliranje i, uopšte razmišljanje i trošenje vremena na uporne dlačice – na pravom si mestu. Posebno ako imaš problem sa urastanjem dlačica koje izazivaju upalne procese i fleke na koži – laserska epilacija je jedino efikasno i trajno rešenje.

Alma Soprano Titanium

Posebne akcije za lasersku epilaciju na našoj klinici su:

 • Paket laserske epilacije 6+1 gratis za tri regije po vašem izboru koji iznosi 600 EUR
 • Laserska epilacija celog tela i lica (7 tretmana) za 1000 EUR i na poklon dobijate vaučer na 400 EUR koji možete koristiti za apraturne tretmane za telo (BTL EmBody Sculpting, ULTRATONE FUTURA PRO biostimilacija, kavitacija i limfna drenaža – ProBallancer)
 • Paket od SEDAM tretmana koji obuhvata SVE REGIJE lica i tela sada je na godišnjoj akciji i njegova cena iznosi 1200 EUR i na poklon dobijate VAUČER u iznosu od 300 EUR, koji možete iskoristiti za sve usluge na našoj klinici.

Sve ove pakete možete platiti na do 12 mesečnih rata, karticama Banca Intesa.

Pre nego što objasnimo kako izgleda procedura I kakvi su njeni benefiti, pogledajmo prvo na šta treba da obratimo pažnju kada se odlučujemo za lasersku epilaciju.

Najvažnije je da se u centru za koji se odlučite koristi MEDICINSKI UREĐAJ, kao i STRUČNOST OSOBLJA, koje će lasersku epilaciju izvoditi profesionalno, pod striktno definisanim protokolima i parametrima.

Laserska epilacija Alma Soprano Titanum laserom nije štetna po zdravlje, odnosno laser je BEZBEDAN kada se isključe sve kontraindikacije kod klijenta. To znači da, pre svega, mora da vas pregleda stručna osoba i da se ustanovi da li ste kandidat za ovu proceduru. Laser selektivno cilja mesto rasta dlačica i okolnu kožu ostavlja neoštećenom i ne postoji ni jedna naučna studija da ovaj laser može da izazove rak kože. Najbitnije je da pratite savete koje dobijete na samom tretmanu od terapeuta i uživate u glatkoj koži bez uraslih dlaka i fleka. Laser koji koristimo poseduje jedinstven sistem hlađenja tako da ne pravi opekotine kad se radi stručno i profesionalno pod striktno definisanim protokolima i parametrima”. – dr Dubravka Đerić, specijalista dermatovenerologije.

Pre zakazivanja laserske epilacije prvo budite sigurni da ste u stručnim i sigurnim rukama, jer laser za epilaciju je medicinski uređaj i neophodno je stručno rukovanje istim, a pre prvog tretmana, konsultacije su OBAVEZNE, kako bi se utvrdilo da li ste uopšte kandidat za lasersku epilaciju. 

Ako si ipak kandidat za lasersku epilaciju, super! Idemo na besplatnu konsultaciju kako bi utvrdili koje regije možemo uspešno da tretiramo.

Neke dlačice su previse svelte ili tanke, pa laser ne može da ih prepozna I ne može efikasno da ih tretira. Što je veća razlika između boje kože i dlačica, to bolje!

Kada smo na pregledu saznali koje regije možemo da tretiramo, planiramo dolaske sa stručnim osobljem, jer neke regije se mogu raditi tokom cele godine, dok se za celo telo I lice otpočinju tretmani od jeseni, kako bismo do letnjeg perioda bile spremne I  kako bismo uživale u glatkoj i nežnoj koži.

Samo jedan tretman je dovoljan da se uverite u efikasnost laserske epilacije koja se izvodi na Alma Soprano Titanium laseru na našoj klinici. Dve nedelje nakon prvog tretmana zauvek će nestati oko 30% dlačica. Nove dlačice koje će se pojaviti biće ređe, svetlije I tanje. Na sledeći tretman dolazite nakon 6 do 8 nedelja, a brijač ćete koristiti najviše 2-3 puta u toku perioda koji je potreban da prođe između 2 tretmana. Za postizanje maksimalnog rezultata (95%) potrebno je  u najvećem broju slučaja 6 tretmana

KOJI SU DODATNI BENEFITI LASERSKE EPILACIJE?

 • Štediš značajnu sumu novca jer nakon laserske epilacije, nema više troškova za pribor za depilaciju ili odlaske na depilaciju i prestaješ sa kupovinom brijača koji se brzo troše
 • Skraćuje vreme svakodnevnog spremanja jer nema stalnog uklanjanja dlačica
 • Zauvek se rešavate bolnog urastanja dlačica i nastanka iritacija i fleka koje su posledica
  depilacija voskom i brijanja
 • Laserska epilacija omogućava da se u samo par tretmana rešite neželjenih dlačica sa svih
  regija na kojima vam smetaju – bez bola, brzo i efikasno

Svaka devojka sanja da se reši upornih dlačica, ali zbog brojnih predrasuda i nedoumica nije sigurna da li da se prepusti laserskoj epilaciji.

LASERSKA EPILACIJE JE I ZA MUŠKARCE!

Iritacije nekon depilacije ili brijanja, pojačano znojenje, urasle dlake, prevelika maljavost na određenim delovima tela, pa je laserska epilacija odlično rešenje za sve ove probleme.

Trajno uklanjanje dlačica posebno je korisno kod sportista (plivača, biciklista, plesača ili bodibildera) i pacijenata sa jako osetljivom kožom, a regije za koje se naši pacijenti najčešće odlučuju su: leđa, pazuh, jagodice, grudi, stomak…

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Beauty & SPA