Laserska epilacija - Alma Soprano Titanium

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O ALMA SOPRANO TITANIUM LASERSKOJ EPILACIJI

Sve što treba da znate o najbezbednijoj, najefikasnijoj i, što je najvažnije, bezbolnoj laserskoj epilaciji pročitaćete u ovom tekstu.

Kao svetski priznata neinvazivna metoda uklanjanja malja sa tela, laserska epilacija je tokom godina postala veoma popularna i u Srbiji. Zbog rezultata koji se njome postižu, preporučuje se svim muškarcima i ženama koji imaju problem sa izraženom maljavošću različitih delova tela i žele da je se brzo i lako oslobode. Ukoliko imate problem i sa uraslim dlakama, laserska epilacija je jedino efikasno rešenje. Sada je ta procedura postala mnogo lakša i efikasnija zahvaljujući novom Alma Soprano Titanium laseru.

Često ćete čuti da laserska epilacija mora da boli. Mi tvrdimo da ne mora, upravo zahvaljujući Alma Soprano Titanium laseru.

U pitanju je najsavremeniji laser, čijoj efikasnosti doprinosi najbolja kombinacija sve tri talasne dužine koje se vezuju za dve hromofore – melanin i hemoglobin. S obzirom na to da poseduje revolucionaran sistem za hlađenje, Titanium je potpuno bezbedan, ne pravi opekotine i, što je najvažnije, potpuno je bezbolan. Posebno je efikasan na osetljivim zonama, kao što je bikini zona, zbog In motion sistema rada tokom kog se postepeno podiže temperatura brzim pokretima (umesto kratkotrajne jake energije koja može biti veoma bolna, što je slučaj sa drugim laserima). Zahvaljujući tom sistemu postiže se maksimalna efikasnost uz potpuni komfor i izbegavanje “zebra” efekta, koji se može pojaviti.

Sonde trio i kvatro različitih su veličina, olakšavaju bolju prilagođenost regiji i epilaciju različitih delova tela. Laser poseduje i poseban nastavak za veoma male ili nepristupačne regije, kao što je unutrašnjost uha, prostor između obrva itd.

Ono što posebno izdvaja Alma Soprano Titanium laser, pored činjenice da ne ostavlja rezidualne dlake, jeste podjednako dejstvo na svim tipovima i tonovima kože (izuzev sedih dlaka) – čak i na osunčanoj koži. Dobra vest je da je moguće primenjivati ga tokom cele godine, ali je preporučljivo da se dve nedelje pre i nakon tretmana ne izlažete sunčevim zracima.

Priprema za epilaciju Alma Soprano Titanium laserom podrazumeva prestanak depilacije mesec dana i brijanje regije jedan dan pre tretmana. Dve nedelje nakon epilacije možete očekivati opadanje dlačica, koje iznosi do 30% već posle prvog tretmana.

Nove dlačice koje rastu biće ređe, za nijansu svetlije i mekše, a nakon narednog tretmana još ređe i manje vidljive. Tretman se ponavlja na 6 do 8 nedelja, dok je za postizanje maksimalnog rezultata (95%) potrebno ukupno šest ponavljanja.

Važno je još jednom napomenuti da je epilacija potpuno bezbolna, što tvrde i naši pacijenti koji su oduševljeni rezultatima već posle prvog tretmana.

Zakažite svoj termin

Cenovnik

Ovde možete preuzeti cenovnik naših usluga