Weight Loss centar

Moderno doba je brzo, instant i neuhvatljivo, što neminovno utiče na naš život. To se ne odnosi samo na posao i svakodnevne aktivnosti, već i na način ishrane koji je najčešće praćen brzim i često nezdravim obrocima koji nas zasite na kratke staze. Rezultat takvog načina života neretko vodi višku kilograma, ali i brojnim drugim zdravstvenim problemima.

S obzirom na to da znamo koliko je redovna i pravilna ishrana važna, na našoj klinici, uz pomoć nutricioniste Đorđa Pejića, koji prvi u Srbiji koristi nutrigenetiku, u prilici ste da unesete pozitivne promene u svoju svakodnevnicu i poboljšate stanje celokupnog organizma.

Pored nutricionističkog pregleda, na kojem ćete se upoznati i edukovati o svim prirodnim strategijama korekcije telesne mase, uz redovnu, izbalansiranu i individualno usklađenu ishranu, u prilici ste da dobijete individualni plan ishrane, ali i da izvršite analizu strukture tela na trenutno najpopularnijem aparatu Seca mBCA, koji se može pronaći samo na našoj klinici. Uz to, možete se odlučiti i za jedan od paketa koje vam nudimo u sklopu Weight Loss programa.

Šta je to što naš Weight Loss program čini jedinstvenim? Pre svega, mogućnost pravilnog i potpuno zdravog mršavljenja, bez odricanja od slatkiša, restrikcija i ograničenja u broju kalorija. Pored toga što mršavite zdravo, možete smršati i bez treninga, uz podršku terapeuta kroz naše body contouring programe.

Ono što je tumačenje krvne slike za lekare, to je za našeg nutricionistru NUTRIGENETIKA! Stoga program odlikuje i individualni pristup uz nutrigenetiku, sa kojom se postižu dugoročni rezultati, koji su od velike važnosti za vaše zdravlje. To znači da ćemo iz vaše ishrane izbaciti sve one namirnice koje vam na bilo koji način mogu narušiti zdravstveno stanje, a nudimo vam i mogućnost pripreme pojedinih ili svih obroka koji se nađu na vašem dnevnom meniju.

Ne ustručavajte se da napravite promene koje će vam doneti boljitak u svakom smislu te reči. Mi smo tu da vam damo savete i pružimo pomoć koja će doneti najbolje i najbrže rezultate.