blog, novosti

Dr Vladimir Stojiljković, jedan od predavača na petom TAMC kongresu održanom u Dubrovniku

TAMC

Peti TAMC (The Aesthetic Medicine Congress), međunarodni kongres estetske medicine u organizaciji Poliklinike Milojević, uspešno je održan prošle nedelje u Dubrovniku, a okupio je više od 600 učesnika iz 40 zemalja – Argentine, Kanade, SAD-a, Južne Koreje, Poljske, Turske, Velike Britanije, Nemačke, Austrije, Italije, Bugarske, Grčke, Egipta, Libana, Indije, i naravno, Srbije i Hrvatske.

Održano je više od 70 predavanja, a među svetskim vrhom estetske medicine našao se i naš doktor dr Vladimir Stojiljković koji je i ove godine, bio je jedan od predavača na održanom Kongresu.

U ovih pet godina održavanja TAMC se profilisao kao jedan od relevantnijih regionalnih kongresa u okvirima estetske medicine, pa su među predavačima bila i svetska imena današnje estetske medicine i hirurgije kao što su Tapan PatelTatjana PavičićJonathan SykesMichael KaneJani Van LoghemTom Van EjikDario BertossiSabrina Shah Desai i Konstantin Frank.

Učesnici kongresa, imali su prilike da iz prve ruke čuju najvažnije i najnovije informacije iz sveta estetske medicine.

Naš dr Vladimir Stojiljković, imao je tu čast da bude pozvan od strane naučnog odbora i održi predavanje o najnovijem protokolu u primeni Art filera kompanije Fillmed Laboratories, pod nazivom “Domino protokol”, koji, iako podrazumeva relativno novu formulaciju i novi termin, predstavlja „Back to Basics“ model, odn. smisao Anti-aginga, a to je – poštovanje osnovnog procesa starenja lica, kako bi se sa minimalnom količinom materijala, došlo do najprirodnijeg moguće izgleda, poštovajući prirodne mehanizme i samog procesa biodinamike anatomije lica.

Šesti TAMC održat će se sledeće godine u Rovinju.