NUTRICIONISTIČKI PREGLED

WEIGHT LOSS: Zašto je važan i šta sve podrazumeva nutricionistički pregled?

Ukoliko želite da izgubite višak kilograma i svoje telo dovedete u najbolju formu, nutricionistički pregled ne smete da propustite.
Otkrivamo vam zašto.

Neredovna ishrana, izostavljanje doručka, grickalice, slatkiši, gazirani sokovi, ispijanje nekoliko kafa dnevno – sve to, kao po pravilu, prati svakodnevnicu velikog broja ljudi. Tako prolazi dan za danom, a vi posle izvesnog vremena shvatite da ste počeli da dobijate na kilaži, da vam je sve teže da se bavite i najmanjom fizičkom aktivnošću i da imate višak telesne mase. Niste jedini.

Živimo u vremenu koje je ispunjeno stresom i u kojem, usled sve većeg broja dnevnih obaveza, zaboravljamo glavnu stvar – naše zdravlje. Nezdravo se i neredovno hranimo, a promene u ishrani uvedemo tek kada primetimo neki zdravstveni problem. O fizičkom izgledu da ne govorimo!

S obzirom na to da znamo koliko je redovna i pravilna ishrana važna, preporučujemo vam Weight Loss program nutricioniste Đorđa Pejića koji, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u oblasti kliničkog nutricionizma i dijetetskog protokola ishrane u preventivi, naše klijente upoznaje i edukuje o prirodnim strategijama korekcije telesne mase, uz redovnu, izbalansiranu i individualno usklađenu ishranu.

Pored mogućnosti da dobijete individualni plan ishrane, u prilici ste da isprobate i neke od najnaprednijih tretmana za mršavljenje koji će vam pomoći da izgubite kilograme i u najkraćem roku, bez ikakvog zdravstvenog rizika, svoje telo dovedete do savršenstva.

Cilj našeg Weight Loss programa upravo je održavanje i postizanje ne samo idealne telesne mase, već i optimalnog zdravstvenog stanja. Pored toga što doprinosi regulisanju mnogih metaboličkih stanja (dijabetesa, nivoa insulina u krvi, povišenog holesterola, PCOS-a, hiperfunkcije i hipofunkcije štitne žlezde, gastritisa, ulkusa, Kronove bolesti i drugih digestivnih i zdravstvenih stanja), program obuhvata i plan ishrane i suplementacije, kako za rekreativce svih uzrasta, tako i za profesionalne sportiste.

Najbolji pokazatelj njegove uspešnosti su pozitivni rezultati rada sa našim olimpijcima, ali i mnogobrojnim profesionalnim sportistima.

Ukoliko želite da dobijete adekvatan plan ishrane, koji će biti usklađen sa vašim zdravstvenim stanjem, i korigujete kilažu, dovoljno je da nas pozovete i rezervišete svoj termin.

Kako izgleda nutricionistički pregled u našem Weight Loss centru?

Uzimanje anamneze zapravo je prikupljanje svih detalja o istoriji bolesti, načinu života i prehrambenim navikama, koje su od ključne važnosti za nutricionistu i pravljenje individualnog plana ishrane.

Nakon prikupljanja svih ključnih detalja, nutricionista radi analizu strukture vašeg tela. Tom prilikom koristi savremeni analizator sastava tela uz pomoć kojeg određuje vaše antropometrijske mere (BMI, ukupnu težinu, procenat (mišićne) masti, mineralni sastav, unutrašnje (viscelarne) masti i količinu vode u organizmu). Na osnovu tih saznanja pravi plan i program ishrane prilagođen baš vama.

Po ugledu na mnoge priznate svetske klinike, plan i program individualne ishrane zasnovan je na korišćenju najboljih metoda, koje za cilj imaju postizanje najboljih i najbržih rezultata.

Pored klasičnih, tradicionalnih metoda zasnovanih na kombinaciji namirnica, izbalansiranom unosu proteina i većem unosu vlakana (u cilju održavanja dobrog metabolizma i jačanja imuniteta), program koristi najsavremeniju i trenutno na svetu najpopularniju metodu izrade plana ishrane – nutrigenetiku.

Tom metodom, koja obuhvata prilagođavanje ishrane na osnovu DNK analiza, postiže se najbrža i najzdravija korekcija telesne mase, dok se preventivno deluje i na ispoljavanje pojedinih metaboličkih stanja, kao što su rizik od kardiovaskularnih bolesti, dijabetes i insulinska rezistencija.

Neizostavna u sprovođenju Weight Loss programa, pored redovnih kontrola, upravo je konstantna podrška nutricioniste. Nakon prvog viđanja sa njim, u prilici ste da održavate redovnu komunikaciju mejlom ili telefonom, a sve u cilju što boljeg i bržeg postizanja željenih rezultata.

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Beauty & Weigh Loss

NIŠ
JOVANA SKERLIĆA 2A

Beauty & SPA