novosti

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O EMBODY SCULPTING TREMANU

EMBODY

Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo revolucionarni btl EMBODY SCULPTING tretman, koji je od danas dostupan svim našim pacijentima i pacijentkinjama, koji na lakši i brži način žele da dođu do pločica na svom stomaku i zategnutog gluteusa.

BTL EMBODY SCULPTING je jedina metoda koja pomaže klijentima da izgrade mišiće i izvajaju telo. U pitanju je najsavremeniji aparat za zatezanje mišiča stomaka i gluteusa, koji u okviru samo jednog tretmana u trajanju od 30 minuta uzrokuje 20 000 snažnih kontrakcija mišića koje su izuzetno važne za poboljšanje tonusa i snage najvažnijih mišića na našem telu.

Tretman je zasnovan na elektromagnetnoj energiji visokog intenziteta, a efikasnost i sigurnost ispitani su u mnogim multicentričnim studijama primenom najuglednijih naučnih metoda (MRI, CT, US i histologija). Takođe, aparat je FDA APPROVED.

Aktivira sve mišiće istovremeno, istim intenzitetom, što se ne može postići apsolutno nijednom vežbom niti fizičkom aktivnošću.

Doprinosi mišićnom ojačavanju stomaka i gluteusa, a pored estetske komponente – pozivitno doprinosi zdravlju i posturi našeg celokupnog tela.

Postupak deluje kao veoma intenzivan trening, s tim što tokom tretmana, pacijent opušteno leži, dok diode sa aparata blago pulsiraju i prave kontrakcije na mišićima.

Nema znojenja niti upale mišića, tretman je BRZ, EFIKASAN i što je najbitnije – PRIJATAN i BEZBOLAN.

Pokazao se jako dobar kod problema sa dijastazom stomačnih mišića. Ukoliko razdvojenost na stomaku nije preterano velika i nije neophodna operacija, uz pomoć EMBODY Sculpting tretmana moguće je pomoći trbušnom zidu da se vrati u prirodno stanje.

Od 2018. godine, pa sve do danas, nije bilo nikakvih prijavljenih neželjenih efekata nastalih nakon btl EMBODY Sculpting tretmana.

Prve rezultati vidljivi su odmah nakon prvog tretmana. Pozitivni rezultati se obično prijavljuju dve do četiri nedelje nakon poslednje sesije i nastavljaju da se poboljšavaju nekoliko nedelja nakon tretmana.

Koliko traje jedan tretman?

Tretman traje između 20-30 minuta sa najmanje 4 sesije u intervalu od 2-3 dana, a jedan tretman jednak je 20.000 urađenih trbušnjaka ili čučnjeva u teretani.

Za idealne rezultate, preporučeni broj tretmana jeste 6, 8 ili 10, a ukoliko bi se uradile dve serije od 4 tretmana, neophodna je pauza od 6 meseci što govori o efikasnosti ovog aparata.

Kako izgleda btl EMBODY SCULPTING tretman?

Postupak deluje kao intenzivan trening, samo što tokom tretmana pacijent opušteno leži, dok su diode pričvršćene na deo tela koji se tretira, blago pulsiraju i prave kontrakcije.

Da li je potrebna posebna priprema pre ili posle tretmana?

Ovaj tretman je potpuno neinvazivan i ne zahteva vreme oporavka niti bilo kakvu pripremu pre ili nakon tretmana.

Koje se regije mogu tretirati?

Isključivo zadnjica i stomak.

Kome je namenjen?

I ženama i muškarcima, koji već uveliko vežbaju, ali zbog genetske predispozicije jednostavno telo nije u mogućnosti da pokaže vidljive rezultate. Takođe, namenjen je osobama koje nemaju vremena da vežbaju, ali i onima koji su zbog putovanja i poslovnih obaveza sprečeni da posećuju redovno treninge.

Aparat mogu koristiti i pacijenti koji imaju vidljive masnoće na telu, s tim što će u tom slučaju raditi samo na ojačavanju mišića na stomaku i gluteusu, što svakako pozitivno doprinosi zdravlju i posturi celokupnog tela.

Kome se ne preporučuje btl EMBODY Sculpting tretman?

Zbog elektromagnetne energije visokog intenziteta, tretman se ne preporučuje pacijentima koji na sebi ili u sebi imaju metal. Pre svega se odnosi na pacijente sa veštačkim kukom ili pacijentkinjama sa metalnom spiralom, dok fiksne proteze i implanti dolaze u obzir, jer su taleko od regije koja se tretira aparatom.

Od 2018. godine, pa sve do danas, nije bilo nikakvih prijavljenih neželjenih efekata nastalih nakon btl EMBODY Sculting tretmana.

Koja je cena tretmana?

  • Cena 1 tretmana (stomak / zadnjica) je 125€, a za 4 plaćena tretmana dobija se 1 gratis
  • Cena 1 tretmana (stomak I zadnjica) je 160€, a za 4 plaćena tretmana dobija se 1 gratis

Put do savršenih trbušnjaka i gluteusa je nikad kraći, potrebno je samo da nas pozovete.

Pozovite nas i zakažite svoj termin još danas!

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Beauty & SPA