Remodelovanje i zatezanje - VENUS LEGACY

ZATEZANJE I PREOBLIKOVANJE TELA VENUS LEGACY UREĐAJEM

Otkrivamo vam Venus Legacy, fenomenalni uređaj za zatezanje i oblikovanje tela.

Kada na red dođe zatezanje i oblikovanje tela, na scenu stupa Venus Legacy!

Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija prvi je i jedini uređaj sa 4D tehnologijom, odobren od strane FDA-a, koji se koristi za neinvazivno preoblikovanje tela i zatezanje kože. Regije koje se njime mogu tretirati su noge, bokovi, bedra, zadnjica, stomak i ruke.

Venus Legacy je zasnovan na četiri ključne tehnologije.

Multipolarna frekvencija toplotnom energijom koja dopire do različitih dubina tkiva. Podstiče njihovu prirodnu regeneraciju, stvarajući mlad kolagen čijim sazrevanjem se dobija zdrava, zategnuta koža sa finom teksturom i znatno umanjenim ili eliminisanim celulitom.

VariPoulse tehnologija zahvaljujući vakuumu četvorostepene jačine može da prodre u dublje slojeve, stimulišući limfotok i krvotok, čime se podiže tonus kože i tkiva.

Pulsirajuća elektromagnetna polja regenerišu kožu, poboljšavajući njenu teksturu i izgled.

Real Time Thermal Feedback zapravo je skala na monitoru kojom se prati podizanje temperature tretirane regije i vreme provedeno u „radnoj temperaturi“. Time se vodi računa o sigurnosti i bezbolnosti procedure na različitim tipovima kože.

Multipolarna radiofrekvencija stvara termalnu reakciju u tkivu, stimulišući njegovu prirodnu regeneraciju, čime se stvaraju novi kolagen i nova vlakna elastina. Zahvaljujući toploti, celulit se smanjuje, redukuju se masne ćelije, a koža zateže. Novi kolagen vraća koži čvrstinu i sjaj, dok joj vlakna elastina vraćaju elastičnost.

Naša preporuka je da tretman kombinujete sa sa Proballancer i tretmanima tela ili lica, jer je to najbolji način za postizanje idealnih rezultata. Svi tretmani na našoj klinici rade se po protokolu dr Dubravke Đerić.

Namenjen je svima koji imaju fibrozni ili površan celulit, masne depoe na određenim regijama, opuštenu kožu, strije, bore i loš tonus kože lica.

Na pregledu se, pored vaših želja, utvrđuje i realno stanje tela, kao i parametri za tretman, odnosno kombinacije koje će dati maksimalne rezultate. Nakon popunjavanja dokumentacije, razgovora sa lekarom specijalistom i palpatornog pregleda kritičnih regija, slede merenja i slikanja FotoFinder aparatom, uz određivanje nutritive koju je neophodno uzimati. Tokom celog tretmana, lekar prati vaš napredak i finalizuje ga završnim merenjima.

Tokom tretmana, tretirana regija se maže 3D glicerinom koji treba da obezbedi kontakt i klizanje sonde po površini kože. Bira se jedna od četiri sonde (veće i manje, dve sa vakumom, dve bez njega) u zavisnosti od regije koja se tretira. Na osnovu pregleda, postavljaju se tačni parametri, pa pacijent sve vreme oseća prijatnu toplotu, kao da je na relaks masaži.

Tretman može da traje 30-60 minuta i njegova dužina zavisi od zona koje se tretiraju.             

Finalni rezultati tretmana su:

  • Preoblikovano telo,
  • Smanjenje obima ciljanog tretiranog područja,
  • Smanjenje ili eliminisanje tvrdokornog, odnosno površnog celulita,
  • Učvršćena i zategnutija koža,
  • Smanjenje masnih depoa,
  • Ublažena vidljivost strija.