Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija

VENUS LEGACY TRETMAN: KAKO PREOBLIKOVATI TELO I ZATEGNUTI KOŽU LICA?

Pročitajte zašto je Venus Legacy tretman jedan od najtraženijih.

Dobro je poznato da koža lica i tela s godinama počinje da gubi elastičnost i svežinu. U pitanju je proces koji nije samo uslovljen našim načinom života (količinom sna, načinom ishrane, stresom sa kojim se svakodnevno susrećemo), već i genetikom, ali i vremenom koje posvećujemo nezi i pravilnoj ishrani.

Ukoliko, uslovljeni napornom svakodnevnicom i dnevnim obavezama, ne možete da se posvetite sebi onoliko koliko želite, naša preporuka je Venus Legacy tretman, zahvaljujući kojem ćete preoblikovati svoje telo, a koži dati svežinu i zategnut izgled.

Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija prvi je i jedini uređaj sa 4D tehnologijom za neinvazivno preoblikovanje tela i zatezanje kože lica i tela koji je odobren od strane FDA-a (svetske zdravstvene organizacije koja se bavi pravilnom ishranom i upotrebom lekova).

Regije na telu koje se mogu tretirati ovim uređajem su noge, bokovi, bedra, zadnjica, stomak i ruke, dok se pored lica može tretirati i vrat.

Venus Legacy uređaj sadrži četiri ključne tehnologije:

 • multipolarnu frekvenciju, koja toplotnom energijom dopire do različitih dubina tkiva i podstiče njihovu prirodnu regeneraciju. Procesom regeneracije stvara se mlad kolagen, čijim sazrevanjem dobijamo zdravu, zategnutu kožu fine teksture, na kojoj su znatno umanjeni ili potpuno eleminisani celulit (na telu) i bore (na licu);
 • VariPoulse tehnologiju koja, zahvaljujuči vakuumima četvorostepene jačne, može da prodre u dublje slojeve kože, čime se stimulišu limfotok i krvotok, te podiže tonus kože i tkiva;
 • pulsirajuća elektromagnetna polja koja regenerišu kožu, što se najviše odražava na njenu teksturu i izgled;
 • Real Time Thermal Feedback (termalnu povratnu informaciju u realnom vremenu), skalu na monitoru pomoću koje se prati rast temperature tretirane regije i vreme provedeno u “radnoj temperaturi”, što je i cilj tretmana. Zahvaljuući tome, vodi se računa o sigurnosti i bezbolnosti procedure na različitim tipovima kože.

Multipolarna radiofrekvencija stvara termalnu reakciju u tkivu i stimuliše prirodnu regeneraciju kojom se stvaraju novi kolagen i nova vlakna elastina. Celulit se tokom te reakcije smanjuje, redukuju se masne ćelije, a koža se zateže. Novi kolagen vraća koži čvrstinu i sjaj, dok vlakna elastina vraćaju koži elastičnost.

Naša preporuka je da Venus Legacy tretman kombinujete sa Proballancer aparatom i tretmanima tela ili lica, jer je to najbrži put do postizanja idealnih rezultata.

Tretmani za lice deo su Regenerate paketa koji smo vam omogućili u skladu sa protokolom dr Dubravke Đerić.

Kome je Venus Legacy tretman namenjen?

Tretman je namenjen svima koji imaju problema sa fibroznim ili površnim celulitom, masnim depoima na određenim regijama tela, opuštenom kožom, strijama i borama i lošim tonusom kože lica.

Na pregledu koji se zakazuje pre Venus Legacy tretmana utvrđujemo realno stanje kože, slušamo vaše želje i određujemo parametre koji će dati najbolje rezultate.

Nakon što popunite dokumentaciju, slede razgovor sa našim lekarom specijalistom i palpatorni pregled kritičnih regija, nakon čega se vrši merenje i fotografisanje FotoFinder aparatom, kao i određivanje nutritive koju ćete piti. Zahvaljujući tome, lekar prati vaš napredak i tretman finalizuje završnim merenjem obima tela.

Tokom tretmana, tretirana regija se maže 3D glicerinom kako bi se omogućio kontakt i lako klizanje sonde po površini kože. Venus Legacy uređaj sadrži četiri sonde (većih i manjih dimenzija, od kojih su dve sa vakuumom a dve bez). Bira se jedna ili više sondi, u zavisnosti od tipa kože i regija koje tretirate. Na osnovu unapred postavljenih parametara, tokom tretmana osećaćete prijatnu toplotu na toj regiji tela, sličnu onoj koja se postiže prilikom relaks masaže.

Tretman može trajati od 30 do 60 minuta, u zavisnosti od broja tretiranih regija.

Efekti Venus Legacy tretmana

 • Preoblikovano telo,
 • Smanjenje obima tretiranog područja (bedra, bokovi itd.),
 • Smanjenje ili eliminisanje tvrdokornog ili površnog celulita,
 • Čvršća i zategnutija koža,
 • Smanjenje masnih depoa,
 • Ublažena vidljivost strija,
 • Znatno zategnutije lice, sa ispeglanim površnim borama,
 • Smanjena vidljivost dubokih bora.