VS WEIGHT LOSS PROGRAM

VS WEIGHT LOSS PROGRAM: Pravo rešenje za brzo i zdravo mršavljenje

Predstavljamo vam naš Weight Loss program, pomoću kog ćete uspešno oblikovati svoje telo u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko ste ovih dana u potrazi za najboljim planom ishrane, sa kojim se nećete izgladnjivati niti posle izvesnog vremena imati “jo-jo” efekat, na pravom ste mestu. Za sve vas koji želite da u najkraćem mogućem roku oblikujete svoje telo, napravili smo Weight Loss program koji kombinuje sve tehnike i rešenja za mršavljenje.

Uz pomoć ovog programa izgubićete od 7 do 12 kg ukupne težine za samo 12 nedelja, a u zavisnosti od strukture vašeg tela i više od 12 kg.

VS Weight Loss program obuhvata:

 • analizu strukture tela na aparatu mBCA SECA,
 • izradu individualnog plana ishrane,
 • izradu plana ishrane korišćenjem najsavremenije genetske analize,
 • isporuku obroka,
 • paket manuelnih masaža – za mršavljenje, anticelulit masaža, limfne drenaže ili masaže zatezanja,
 • medicinske tretmane sa pakovanjima za preoblikovanje tela,
 • elektrostimulacije,
 • presoterapije,
 • Venus Legacy tretmane za telo.

Program za mršavljenje podeljen je u nekoliko kategorija, pa prema tome možemo izdvojiti nekoliko paketa različitog cenovnog ranga.

1.   Osnovni nutricionistički pregled – 7,000 RSD

Pregled obuhvata analizu segmentacionog sastava tela (ukupne težine, procenta masti, ukupne količine vode u telu, mišićne mase, minerala) korišćenjem najsavremenijeg medicinskog analizatora, ali i savete za suplementaciju, uz pravljenje individualnog plana i programa ishrane na osnovu prethodno urađene lične i porodične anamneze. Tom prilikom u obzir se uzimaju sve dotadašnje navike u ishrani i bavljenje fizičkom aktivnošću.

Pregled je namenjen svim zdravim osobama sa idealnom telesnom masom, ali i gojaznim osobama, pothranjenima, sportistima i osobama koje imaju neki metabolički ili drugi zdravstveni problem (loš lipidni status, povišen nivo insulina, šećer, problem u funkciji štitne žlezde, PCOS, digestivne probleme, nadimanje, gorušicu, ulkus i dr).

2. Kontrolni nutricionistički pregled – 2,000 RSD

Kontrolni nutricionistički pregled podrazumeva analizu rezultata postignutih merenjem pomoću savremenog medicinskog analizatora. Uvidom u rezultate daju se preporuke i dalje smernice za sprovođenje plana ishrane i suplementacije, dok se ujedno vrši i korigovanje plana ishrane u skladu sa vašim navikama

3.   Nutrigenetika – 5,000 RSD po genu

Nutrigenetika se razlikuje od svih testova intolerancije na hranu, zato što daje trajni rezultat. Dovoljno je da samo jednom uradite analize gena, jer na osnovu tih rezultata dobijate listu namirnica koje vašem telu najviše odgovaraju. Pored eventualnih genetskih predispozicija za razvoj dijabetesa, nutrigenetika ukazuje i na predispoziciju za razvoj insulinske rezistencije ili kardiološkog rizika.

Uzimanje brisa iz usne duplje, odnosno pljuvačke, traje kratko i veoma je jednostavno, dok se uvidom u genetske rezultate utiče da ispoljavanje gena, prati metabolizam, nivo masti i ugljenih hidrata, i radi plan ishrane koji će vas najbrže dovesti do željene težine bez “jo-jo” efekata.

4.   VS Weight Loss program – 80,250 RSD

Pored analize segmentacionog sastava tela (ukupne težine, procenta masti, količine vode u organizmu, mišićne mase, minerala itd) i saveta za suplementaciju, uz pravljenje individualnog plana i programa ishrane, naš specijalni program obuhvata i kombinaciju 24 tretmana koji se sastoje od serija ciljanih manuelnih masaža, medicinskih tretmana za preoblikovanje tela, kao i aparaturne procedure – presoterapija i elektrostimulacija. Takvim, individualno kreiranim protokolom, istovremeno se postiže gubitak telesne mase, smanjenje obima i povećanje energije.

5.   VS Weight Loss & Body Contouring program – 118,000 RSD

Program obuhvata, pored kompletnog VS Weight Loss programa od 24 tretmana, dopunu serijom od 6 Venus Legacy 3D tretmana. Kombinacijom svih tretmana postižu se maksimalni rezultati za preoblikovanje tela – lečenje celulita, smanjenje vidljivosti strija, uz zatezanje kože i vraćanje elastičnosti.

6.   Gold VS Weight Loss program – 277,300 RSD

Kreiranjem Gold VS Weight Loss programa odlučili smo da vam olakšamo proces mršavljenja i omogućimo vam da ne razmišljate o pripremi hrane. Zbog toga smo prethodna dva programa dopunili još jednom uslugom, a to je dostavljanje pripremljenih obroka prepisanih u individualnom planu ishrane od strane našeg nutricioniste.

Gold VS Weigh Loss program obuhvata:

 • Analizu segmentacionog sastava tela (ukupne težine, procenta masti, količine vode u organizmu, mišićne mase, minerala itd),
 • Savete za suplementaciju,
 • Pravljenje individualnog plana i programa ishrane za 12 nedelja,
 • 24 tretmana individualno kreirana prema potrebama pacijenta (ciljane manuelne masaže, medicinski tretmani za preoblikovanje tela, aparaturne procedure – presoterapija i elektrostimulacija),
 • Seriju od 6 Venus Legacy 3D tretmana prema potrebi pacijenta,
 • Dostavljanje pripremljenih obroka za svih 12 nedelja (moguće je dogovoriti i manje dana u nedelji za dostavu obroka).