VS CLINIC AND BEAUTY - Niš

O nama

Dobrodošli u VS Clinic & Beauty Niš, oazu lepote i zdravlja u srcu Niša. Osnovana sa ciljem da prati najsavremenije medicinske trendove, naša klinika je jedna od prvih u ovom delu Srbije koja pruža pristup širokom spektru vrhunskih procedura, najsavremenijom medicinskom opremom i aparatima.

Osnivač je dr Milan Jovanović, specijalista plastične estetske i rekonstruktivne hirurgije a, pod vođstvom našeg glavnog lekara i osnivača VS Clinic and Beauty u Beogradu, dr Vladimira Stojiljkovića, specijaliste plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

VS Clinic & Beauty Niš  pruža širok spektar procedura u oblastima plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije lica i tela – uključujući korekciju grudi, estetsku i funkcionalnu korekciju nosa primenom PIEZO tehnologije, rešavanje problema sa disanjem (hrkanje i Sleep Apnea), operacije gornjih i donjih kapaka, lasersku liposukciju, Anti-aging i regenerativne tretmane za lice i telo, tako se i spisak stručnjaka okupljenih oko klinike sve više proširuje.

Izdvajamo dr Vladimira Stojiljkovića i dr Milana Jovanovića, specijaliste plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, dr Branka Brankovića i dr Aleksandra Pavlovića, specijalista opšte hirurgije, Doc. dr Milicu Nestorović specijalistu opšte hirurgije i subspecijalista onkologije, dr Aleksandra Ugrinovića, specijalistu otorinolaringologije, dr Predraga Jovanovića, vaskularnog hirurga i kliničkog nutricionistu i pionira u primeni nutrigenetike u Srbiji, Đorđa Pejića koji nam dolaze iz Beograda.

Pored plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, naša klinika u Nišu nudi širok spektar (najsavremenih) procedura, od kojih pored opšte hirurgije izdvajamo i sledeće:

  • Lasersku operaciju vena: Endovenska laserska ablacija (EVLA), minimalno invazivna hirurška procedura za lečenje proširenih vena, koju na našoj klinici veoma uspešno sprovodi dr Predrag Jovanović. Ona podrazumeva uvođenje laserskog vlakna u glavno površno vensko stablo (velika ili mala safenska vena) i njegovo „zatvaranje“ dejstvom laserske energije.
  • Artroskopsku operaciju zglobova: Artroskopija (artroskopska hirurgija) je endoskopska metoda. Primenjuje se u slučaju povrede zgloba i različitih degenerativnih oboljenja zglobova i vanzglobnih struktura, i ima veliku primenu u sportskoj traumatologiji. Najzastupljenije su artroskopske operacije kod povrede ramena i kolena. Na našoj klinici, uspešno izvodi dr Aleksandar Pavlović
  • Lasersku operaciju hemoroida: LHP metoda zasniva se na laserskoj okluziji, odnosno zatvaranju proširenih hemoroidalnih krvnih sudova. Cela procedura obavlja se u nivou ispod analne sluzokože, a pristup laserskog optičkog vlakna je kroz minimalni rez od 1 mm na analnoj sluzokoži. Ukoliko postoji izražen prolaps (ispadanje) hemoroida, u istom aktu se radi i repozicija hemoroida na njihovu originalnu poziciju (mukopexia). Čitava procedura je potpuno bezbolna i za pacijente veoma komforna. Na našoj klinici izvode, dr Branko Branković i Doc. Dr Milica Nestorović

Za sve poklonike neinvazivne lepote i nege, u sklopu klinike posluje i premium salon lepte, u kojem pacijenti i pacijentkinje mogu uživati u:

  • Higijenskim i biološkim tretmanima – za negu i podmlađivanje lica uz pomoć Venus Glow i Venuc Legacy tretmana;
  • Tretmanima tela za preoblikovanje, mršavljenje, zatezanje kože i lečenje celulita, uz pomoć Venus Legacy aparate, presoterapije, masaže;
  • Lasersko uklanjanje dlačica najsavremenijim medicinskim aparatom Venus Velocity.

Naša klinika posvećena je zdravlju i zadovoljstvu svih pacijenata i pacijentkinja. Obezbeđujemo individualni pristup svima, koristeći najmodernije medicinske uređaje i tehnike. Naš cilj je postizanje vrhunskih rezultata uz poštovanje vaših želja i potreba.

Naš tim

VS CLINIC & BEAUTY NIŠ
dr Vladimir Stojiljković

Dr Vladimir Stojiljković

SPECIJALISTA PLASTIČNE, REKONSTRUKTIVNE I ESTETSKE HIRURGIJE

VS Clinic and Beauty - Dr Milan Jovanovic

Dr Milan Jovanović

specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Naši saradnici

VS CLINIC & BEAUTY NIŠ
Dr Aleksandar Pavlović

Dr Aleksandar Pavlović

specijalista opšte hirurgije

VS Clinic and Beauty - laserska operacija hemoroida

Dr Branko Branković

specijalista opšte hirurgije

VS Clinic and Beauty - Operacija hemoroida

Doc. Dr Milica Nestorović

Specijalista opšte hirurgije

Dr Toplica Bojić

Dr Toplica Bojić

Specijalista opšte hirurgije

DR Aleksandar Ugrinovic-01

Prim. dr Aleksandar Ugrinović

specijalista otorinolaringolog

dr Predrag Jovanović

Dr Predrag Jovanović

vaskularni hirurg

Đorđe Pejić

Đorđe Pejić

NUTRICIONISTA

Galerija

VS CLINIC & BEAUTY

NIŠ
JOVANA SKERLIĆA 2A

Clinic

Beauty & SPA