Venus Viva - Radiofrekventni tretmani protiv ožiljaka, bora i fleka

SVE PREDNOSTI VENUS VIVA TRETMANA ZA POBOLJŠANJE STRUKTURE KOŽE

Saznajte šta je Venus Viva tretman i kako on utiče na poboljšanje strukture kože.

Poslednja estetska inovacija za remodelovanje i zatezanje kože lica upravo je Venus Viva. U pitanju je neinvazivan i bezbedan tretman sa najnovijom nano-frakcionalnom radiotalasnom tehnologijom. Ujedno, reč je o najefikasnijem uređaju za regeneraciju kože koji trenutno postoji na svetu.

Impresivni rezultati, koji su dugotrajni, vidljivi su već nakon prvog tretmana. Postupak je potpuno siguran, neinvazivan i pogodan za sve tipove kože.

Tretmani traju manje od 15 minuta i rade se bez lokalne anestezije, uz mogućnost korišćenja više vrsta aplikatora.

Tretmanima lica i vrata ostvaruju se impresivini rezultati i to:

 • zatezanje opuštene kože,
 • smanjena vidljivost pora,
 • ujednačenje tena i teksture kože,
 • kontrola pigmentacijskih lezija,
 • smanjenje pojave rozacee,
 • smanjenje finih i dubokih bora,
 • redukcija ožiljaka od akni,
 • korekcija linije vrata za mlađi izgled kože,
 • obnavljanje osetljive kože oko očiju,
 • uklanjanje podočnjaka,
 • dugoročna stimulacija kolagena i drugi.

Tretman je idealan za sve osobe koje žele da redukuju znake starenja kože, kao što su fine linije i bore, da poboljšaju teksturu kože, ublaže ožiljke, proširene pore i tome slično. U istoj sesiji se preporučuje i tretman vrata i dekoltea, ali i drugih delova tela, ukoliko postoji problem sa strijama i opuštenom kožom. Ako ste prepoznali neki od ovih simptoma kod sebe, Venus Viva je idealan izbor za vas.

Rezultati tretmana

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, ali se potpuni efekti mogu očekivati nakon serije od tri tretmana. Kolagenska stimulacija i regeneracija sa dugotrajnim rezultatima očekuju se nakon trećeg tretmana.

Iako su rezultati odmah uočljivi, maksimalan učinak je vidljiv nakon nekoliko nedelja, kada se regenerativni proces završi. Rezultati variraju i zavise od zdravstvenog kapaciteta kože, opšteg zdravstvenog stanja, ali i vaših životnih navika.

Venus Viva je potpuno revolucionalrna solucija za zatezanje lica, sa superiornim rezultatima, zahvaljujući nano-frakcionalnoj radiotalasnoj frekvenciji i SmartScan tehnologiji. Ta tehnologija omogućava kontrolisan prenos energije u dublja tkiva, čime se stimuliše stvaranje novog kolagena i tkivno potporne mreže. Rezultat je svež i podmlađen izgled.

Jedinstvena SmartScan tehnologija omogućava selektivno zagrevanje tkiva, pružajući komforan tretman.

Venus Viva je jedini neinvazivni rediofrekventni sistem koji omogućava lekarima da personalizovano, u zavisnosti od vaših potreba, odrede intenzitet potrebne energije. Upravo to omogućava brži oporavak, selektivnu transmisiju energije i tretman čini izuzetno bezbednim, mnogo bržim i efikasnijim, uz značajno kraći period oporavka.

Period oporavka je minimalan (do 24 časa), ali blago crvenilo može da traje i do tri dana. Preporučljivo je nanošenje krema sa zaštitnim faktorom 30 dana nakon tretmana, dok šminku možete nositi već nakon prvog dana.

Broj tretmana zavisi od individualnih potreba i ciljeva koje želite da ostvarite. Najčešće se preporučuje serija od tri tretmana, sa 3-4 nedelje razmaka.

Radiotalasna tehnologija se već dugi niz godina koristi u (estetskoj) medicini. Ova neinvazivna procedura odobrena je od strane regulatornih tela FDA i Evropske agencije, i idealna je za tretmane iregularnosti na koži, finih bora, kao i ožiljaka od akni i strija.

Kliničkim studijama je dokazano da Venus Viva, osim teksture, poboljšava i boju kože, eliminiše nepoželjne pigmentacije, dok jedinstvena SmartScan tehnologija omogućava bezbedan i komforan tretman.