Dr Vladimir Stojiljković

SPECIJALISTA PLASTIČNE, REKONSTRUKTIVNE I ESTETSKE HIRURGIJE

Mr sc. med. dr Vladimir B. Stojiljković je priznati plastični hirurg koji svoj klinički i istraživački rad posvećuje estetskoj hirurgiji lica i tela, razvijajući sopstvene tehnike uz primenu najsavremenijih materijala. Pionir je u oblasti regenerativne hirurgije na našim prostorima i poznat je po edukacijama koje drži kolegama plastičnim hirurzima, dermatolozima, stomatolozima, a iz oblasti minimalno invazivnih procedura na licu, kao i po tome što je uveo BRAVA metodu kod nas kojom se grudi povećavaju prirodnim putem, sopstvenom mašću.

Kada govorimo o njegovom radu sa pacijentima, fokusiran je na lice i telo, estetiku, uklanjanje znakova starenja na licu i usporavanje procesa starenja. Fokusiran je na primenu minimalno invazivnih procedura na licu, insistirajući na poznavanju hirurške anatomije lica i promenama tokom procesa starenja.

Procedure koje svakodnevno sprovodi mogu se podeliti na:

Dr Vladimir Stojiljković je objavio više od 20 radova iz oblasti estetske, rekonstruktivne hirurgije i opekotina, dobitnik je Stipendije Ministarstva odbrane SR Jugoslavije (1996-1998) i Stipendije grada Niša za talente (1996-1998). Učestvovao je na čuvenim kongresima u zemlji i inostranstvu, kao gost i kao predavač.

OBRAZOVANJE

Magistar medicinskih nauka (Medicinski fakultet Univerziteta u Nišu 2006)
Magisterijum na temu: Dileme u zbrinjavanju lokalnog recidiva karcinoma dojke.

Medicinski fakultet Vojnomedicinske Akademije (2008)
Specijalizacija.

Doktor medicine (Medicinski fakultet Univerziteta u Nišu 1991-1999)
Osnovne studije.

RADNO ISKUSTVO

VS clinic & beauty (od 2019)
Osnivač i hirurg za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju.

Specijalna bolnica Klinika Varis (2017-2019)
Načelnik odeljenja za plastičnu hirurgiju.

Ordinacija za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Fidija (2016-2017)