fbpx

VS Clinic and Beauty

Povećanje penisa sopstvenom mašću

ĆANJE PENISA SOPSTVENOM MAŠĆU & PRP-OM

Saznajte kako na našoj klinici izgleda postupak povećanja penisa.

Povećanje penisa predstavlja sve traženiju hiruršku metodu koja ima za cilj povećanje obima i dužine uda radi bolje funkcionalnosti ili iz estetskih razloga. Može se raditi sopstvenom mašću i faktorima rasta iz krvne plazme obogaćene trombocitima.

U zavisnosti od prvobitnih dimenzija penisa, postavljaju se očekivanja u pogledu njegovog povećanja i podebljanja u jednom aktu. Uz dodatno oslobađanje ligamenta ispod stidne kosti, moguće je produženje penisa za dodatnih 2-3 cm.

Pripremai Procedura

Budući da se procedura najčešće izvodi u opštoj anesteziji, pre nje je neophodno uraditi sve analize preporučene od strane hirurga i anesteziologa (najčešće su to laboratorijske analize i internistički pregled uz EKG).

Tokom procedure, mast se uzima sa delova tela na kojima je ima u višku i nakon obrade se meša sa krvnom plazmom obogaćenom trombocitima, dobijenom nakon vađenja krvi i obrade. Ona se ubrizgava direktno u ud zarad povećanja penisa, odnosno zarad njegovog podebljanja.

Kod hirurškog oslobađanja ligamenta pravi se rez kod korena uda u obliku slova Y.

Oporavak i rezultati

Nekoliko dana nakon postupka povećanja penisa moguć je povratak redovnim aktivnostima (kao što je to kancelarijski posao), dok je teže fizičke aktivnosti potrebno izbegavati prve tri nedelje nakon intervencije. I seksualna apstinencija je obavezna tokom prvih 4-6 nedelja.

Rezultati su vidljivi odmah, ali je zbog nepredvidivosti resorpcije masnog tkiva nekad potrebno ponoviti proceduru.

Moguće komplikacije

U moguće komplikacije spadaju otok i mikro ožiljci, kao i mali ožiljak u obliku slova Y koji ostaje sakriven u predelu stidnih dlačica.

Zakažite svoj termin putem telefona

Beograd:
+381 66 64 65 572

Niš:
+381 65 350 29 24

BeogradNiš

Cenovnik

Ovde možete preuzeti cenovnik naših usluga

Preuzmi ovde