blog

Na šta treba obratiti pažnju kada se odlučujete za lasersku epilaciju

laserska epilacija

10.11.2022.

Dve osnovne komponente o kojima treba voditi računa – da se u centru za koji se odlučite koristi MEDICINSKI UREĐAJ, kao i STRUČNOST OSOBLJA, koje će lasersku epilaciju izvoditi profesionalno, pod striktno definisanim protokolima i parametrima.

ZAŠTO SVAKI LASER NIJE ISTI?

Alma Soprano Titanium, koji koristimo u VS Beauty & Weight Loss centru, predstavlja revolucionaran uređaj, jer kombinuje najbolje od svih svojih prethodnika (deluje na tri talasne dužine) i upravo zbog ove tehnologije efikasno utiče na sve dlačice, nezavisno čak od tena i tipa kože.

S obzirom na to da poseduje jedinstven sistem za hlađenje, Titanium je potpuno bezbedan, ne pravi opekotine i, što je najvažnije, bezbolan. Uz to, ovaj laser je IN MOTION LASER, te nema rizika od «zebra efekta (ostajanja tračica dlaka) i sam tretman ne traje više od 85 sekundi po regiji.

 Najčešće pitanje u vezi sa laserskom epilacijom je da li je bezbedna i zbog toga smo pitanje postavili dr Dubravki Đerić, specijalisti dermatovenerologije.

“Laserska epilacija Alma Soprano Titanum laserom nije štetna po zdravlje, odnosno laser je BEZBEDAN kada se isključe sve kontraindikacije kod pacijenata. To znači da, pre svega, mora da vas pregleda stručna osoba i da se ustanovi da li ste kandidat za ovu proceduru. Laser selektivno cilja mesto rasta dlačica i okolnu kožu ostavlja neoštećenom i ne postoji ni jedna naučna studija da ovaj laser može da izazove rak kože. Najbitnije je da pratite savete koje dobijete na samom tretmanu od terapeuta i uživate u glatkoj koži bez uraslih dlaka i fleka. Laser koji koristimo poseduje jedinstven sistem hlađenja tako da ne pravi opekotine kad se radi stručno i profesionalno pod striktno definisanim protokolima i parametrima”.

Pre zakazivanja laserske epilacije prvo budite sigurni da ste u stručnim i sigurnim rukama, jer laser za epilaciju je medicinski uređaj i neophodno je stručno rukovanje istim, a pre prvog tretmana, konsultacije su OBAVEZNE, kako bi se utvrdilo da li ste uopšte kandidat za lasersku epilaciju.

Pozovite nas i zakažite konsultacije pred prvi tretman:

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Beauty & SPA

NIŠ
JOVANA SKERLIĆA 2A

Beauty & SPA