fbpx

VS Clinic and Beauty

ACNELAN – NAJBOLJE REŠENJE ZA AKNE

Ukoliko imate problema sa aknama, a ne znate kako da ga rešite, u ovoj blog temi, saznaćete upravo koji je trenutno najbolji tretman za akne na tržištu, zašto i kako izgleda proces lečenja akni.

 

ACNELAN je profesionalni tretman prestižne farmaceutske kuće , koji ima najefikasnije delovanje na akne. Acnelan sadrži zaštićenu formulu m.acne complex®, jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka u borbi protiv različitih faktora koji uzrokuju akne.

Namenjen je osobama sa blažim i srednje teškim oblikom akni, ali i osobama sa hiperpigmentacijama nakon akni.

KAKO TRETMAN DELUJE?

Acnelan predstavlja kompletno rešenje, jer u rukama obučenog lekara, sem efekta hemijskog pilinga, postižemo i sledeće efekte:

  • PROTIVUPALNI EFEKAT
  • BAKTERIOSTATSKO DELOVANJE
  • SMANJIVANJE DEPIGMENTACIJA
  • INHIBICIJA LUČENJA SEBUMA
  • INHIBICIJA CRVENILA I OTICANJA

 

PRIPREMA I PROCEDURA

Pre samog tretmana potreban je pregled dermatologa i eventualno uključivanje pripremnog pilinga ili kozmetike koja priprema kožu za proceduru.

Cela terapija se izvodi u seriji od 3 tretmana, koji se izvode na 15-21 dan. Između tretmana pacijent koristi kućnu negu radi boljeg terapijskog odgovora i održavanja rezultata nakon završene serije hemijskih pilinga u ordinaciji. U kućnu negu ulazi Acne One krema koja se koristi u sklopu ovog tretmana.

 

OPORAVAK I REZULTATI

Nakon urađene procedure, moguće je blago crvenilo kože koje prestaje nakon 2 do 3 dana i perutanje kože koje je varijabilnog intenziteta od pacijenta do pacijenta. Obavezno je korišćenje zaštitnog faktora i izbegavanje izlaganja direktnom sunčevom zračenju.

Ukoliko imate akne (lakši do srednje teški oblik) ili hiperpigmetacije, nakon pregleda, lekar će odlučiti da li ste pacijent za ovu proceduru.

Nakon pilinga izbegavati izlaganje direktom sunčevom zračenju i obavezna je zaštita od sunca. Dok traje perutanje, izbegavati tešku šminku uz korišćenje toniranih krema po potrebi.

Rezultati pokazuju jasno i značajno smanjenje inflamatornih i neinflamatornih lezija akni, kao i hiperpigmentaciju nakon akni. Takođe, dolazi do smanjenja sebuma na površini, a struktura kože se pobošlja u 100% slučajeva.

Svoj pregled kod našeg dermatologa dr Dubravke Đerić možete zakazati putem broja telefona 066/64-65-572.