fbpx

VS Clinic and Beauty

PROFHILO

NOVI ČLAN ESTETSKE DERMATOLOGIJE

Danas praktično da nema efikasnog anti-age režima koji ne sadrži hijaluronsku kiselinu koja je napravila revoluciju u podmlađivanju i samoj nezi kože. Veliku pažnju na tržištu je izazvao novi proizvod sa hijaluronskom kiselinom za negu i sjaj kože – PROFHILO.

PROFHILO je proizvod koji ima najveću koncentraciju hijaluronske kiseline na tržištu (64mg/2ml). Za razliku od hijaluronskih filera, Profhilo ne stvara dodatni volumen kože, već se nakon aplikacije ravnomerno raspoređuje u potkožno tkivo gde stimuliše fibroblaste da sami proizvedu više kolagena i elastina i “napune” kožu čime se postiže prirodni efekat, a vezivanjem vode obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju.

BENEFITI

  • INTEZIVNA HIDRATACIJA I SJAJ LICA
  • STIMULACIJA SINTEZE KOLAGENA
  • POBOLJŠANJE TONUSA
  • BOLJA TEKSTURA KOŽE
  • SMANJENJE BORA

 

UKOLIKO ŽELITE DISKRETNO OSVEŽEN VOLUMEN CELOG LICA, BOLJI TONUS, HIDRATACIJU I KOŽU KOJA IZGLEDA ZDRAVO I SJAJNO TRETMAN PROFHILOM JE IDEALAN ZA VAS.

 

REZULTATI

Prvi rezultati se vide tek za nekoliko dana, koliko je potrebno da koža počne intenzivniju sitezu kolagena i elastina, a rezultati iz dana u dan postaju sve bolji. Profhilo ostaje u koži tokom 28 dana, tako da je tretman potrebno nakon mesec dana ponoviti još jednom za optimalan efekat, koji traje od 6 do 9 meseci. Tretman možete ponoviti 1-2 puta godišnje, u zavisnosti od potreba Vaše kože i  poboljšati hidriranost, tonus, elastičnost i teksturu kože.

Vaš VS tim

 

CENE

Jedan PROFHILO tretman350
Dva PROFHILO tretmana700600
Tri PROFHILO tretmana1,050750