Akcije, blog

5 razloga zašto treba početi sa laserskom epilacijom ove jeseni

Epilacija akcija

09.11.2022.

Koji su to razlozi zbog kojih treba da se odlučite za lasersku epilaciju baš sada:

1. BRZA JE I EFIKASNA – Već nakon prvog tretmana primetićete rezultate jer ćete brijač koristiti samo par puta između tretmana epilacije.

2. BEZBOLNA I BEZBEDNA – Za razliku od depilacije voskom ili brijanja, laserska epilacija je bezbolna, a naš Alma Soprano laser precizno cilja mesto rasta dlačica i okolnu kožu ostavlja neoštećenom.

3. REŠAVA PROBLEM URASLIH DLAČICA – Laserski zrak deluje na melanin u folikulu dlake i uništava ga. Samim tim, rast dlake se usporava i u potpunosti prestaje tokom serija laserske epilacije, tako da ćete se rešiti i neželjenih dlačica i njihovog bolnog urastanja.

4. UŠTEDA NA DUŽE STAZE – Rezultati epilacije su dugoročni, te ćete na duže staze uštedeti vreme koje ste ranije koristili na brijanje ili odlaske na depilaciju, kao i novac koji ste davali na kupovinu brijača i tretmane depilacije.

5. NAŠA AKCIJA – UZ LASERSKU EPILACIJU CELOG TELA (1200 EUR za svih 7 tretmana), POKLON 4  VENUS LEGACY TRETMANA ZA REGIJU PO IZBORU ILI POKLON 4 BTL EMBODY SCULPTING TRETMANA.

Pravo je vreme da sada zakažete lasersku epilaciju, kako bi do leta imale glatku kožu bez uraslih dlačica.

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Beauty & SPA