blog

ŠTA JE VENUS LEGACY I ZAŠTO GA TREBA KORISTITI TOKOM CELE GODINE?

VS Beauty and Spa

Pitali smo našu Ivanu Bošković, strukovnog fizioterapeuta i menadžera našeg Beauty & Spa koncepta zašto se uređaj Venus legacy koristi tokom cele godine. U nastavku teksta pročitajte njene odgovore.

Za šta se sve može koristiti Venus Legacy?

Venus Legacy, zahvaljujući kombinaciji multipolarne radiofrekvencije, pulsnih elektromagnetnih polja i VariPoulse tehnologije, omogućava da NEINVAZIVNO:

 • preoblikujemo, odnosno remodelujemo telo,
 • uklonimo celulit sa tela,
 • utičemo na smanjenje obima na kriznim područjima,
 • zategnemo kožu (tela i lica) nakon mršavljenja ili porođaja,
 • ublažimo vidljivost strija,
 • ublažimo izgled dubokih bora na licu, vratu i dekolteu,
 • uklonimo fine linije i površne borice na licu, vratu i dekolteu,
 • povratimo tonus opuštene kože vrata i dekoltea kod žena u zrelijem dobu,
 • eliminiše podbradak uz tretman Body Shock,
 • konturišemo i kompletno podmladimo lice.

Zahvaljujući termalnoj reakciji, koju multipolarna radiofrekvenca proizvodi u tkivu, dolazi do prirodnog „zaceljivanja“ tkiva, čime se stvara novi kolagen i nova vlakna elastina. Novi kolagen podmlađuje kožu, daje čvršći i zategnutiji izgled, a vlakna elastina daju gipkost i elastičnost kože.

Nakon konsultacije i dijagnostikovanja realnog stanja i uzroka problema, pravi se protokol i plan dolazaka – broj serija koje će se raditi i frekventnost dolazaka na godišnjem nivou jer je proces regenerisanja dugotrajniji.

Ono sto je bitno da pacijenti znaju jeste značaj održavanja postignutih rezultata.

 

Koje procedure naši klijenti najviše rade sa Venus Legacy uređajem?

 1. PREOBLIKOVANJE I ZATEZANJE TELA

Za preoblikovanje tela se preporučuje serija od  6 do 12 tretmana i kod zahtevnije problematike lokalnog  deponovanja masnih naslaga, ponavlja se još jedna serija nakon mesec dana. Za održavanje rezultata se preporučuje dolazak jednom mesečno, a nakon pola godine ponoviti seriju tretmana.

 1. LEČENJE CELULITA

Što se celulita tiče, kod nas se on leči po posebno sastavljenom planu i programu i uvek u kombinaciji sa drugim tretmanima, zavisno od tipa i stepena celulita.  Venus Legacy je svakako najjače oružje u tom paketu i preporučuje se serija od 6 tretmana dva puta godišnje ili dve serije u kontinuitetu (kod uznapredovalog celulita ili III i IV stadijuma) isto dva puta godišnje.

Naša preporuka je i Instant shape tretman koji može da se radi po potrebi, tokom cele godine, kada treba da zablistate u omiljenoj haljini. Ovaj tretman podrazumeva Venus Legacy za telo, lifting masažu tela i pakovanje za zatezanje kože (maska ili lifting bandaziranje tela).

 1. PODMLAĐIVANJE KOŽE LICA

Omiljeni saveznik žena, kada je anti-aging lica u pitanju, je svakako Venus Legacy, koji se radi u seriji od 6 tretmana kod mlađih koža i 10 tretmana kod zrelijih (za postizanje maksimalnih rezultata podmlađivanja kože, upeglavanja bora i neagresivnog liftinga kože). Najbolje vreme za ovaj tretman lica je u proleće i na jesen, kako bi se koža pripremila za ekstremnije vremenske temperature koje veoma utiču na izgled kože.

Drugi način jeste samostalni tretman Venus Legacy pojačan serumuma, maskom i masažom lica za instant podmlađen izgled koji može da se radi jednom mesečno tokom cele godine.

 

Sa višetrukim efektima na kožu celog tela i sjajnim rezultatima koje postiže, Venus Legacy je zaista moćan tretman koji se radi tokom čitave godine i ne čudi što ga naši klijenti toliko vole.

Svakako prvi korak su besplatne konsultacije kod naših terapeuta, na kojima se postavlja dijagnoza, a zatim se za pacijenta pravi individualan plan i protokol. Ukoliko postoji neka problematika ili potreba za zahtevnijim pregledom tu je naš tim dermatologa i plastičnih hirurga da pruže što bolju procenu i dodatna dijagnostika na Adoniji za lice (medicinski analizator za precizno dijagnostikovanje stanja i kvaliteta kože) i FotoFinder za telo i lice (najsavremenija kamera sa opcijom praćenja rezultata pre i posle).

Svoje konsultacije možete zakazati pozivom na broj telefona +381 66 888 46 51.

VS tim