fbpx

VS Clinic and Beauty

ULTRATONE FUTURA PRO BIOSTIMULACIJA LICA I TELA

Proleće je pravo vreme za nove početke i pozitivne promene. Kako se bliži lepo vreme, tako svi intenzivnije krećemo sa radom na sebi i svom licu i telu. Adekvatan saveznik na tom putu je uvek dobrodošao, zato smo mi u VS Clinic & Beauty spremili nešto novo za sve vas koji želite da što pre dođete do željene forme.

Predstavljamo vam ULTRATONE FUTURA PRO – tretman biostimulacije lica i tela pomoću kog na potpuno prirodan način postižemo učvršćivanje kože, redukciju bora, stimulaciju, toniranje i definisanje mišića tela, kao i drenažu i bolju cirkulaciju. Rezultati se razvijaju postepeno, ali su trajni.

 

KAKO OVAJ TRETMAN DELUJE NA KOŽU TELA I FIGURU?

 

ULTRATONE FUTURA PRO omogućava oblikovanje tela i potpunu transformaciju figure. Veliki broj različitih električnih impulsa podstiče biostimulaciju i deluje na duboka tkiva, uklanja masne naslage, zateže kožu i poboljšava tonus mišića. Nakon konsultacija sa stručnjakom i sastavljanja jedinstvenog profila klijenta, koji uključuje relevantne podatke (godine, težinu, građu, problematična područja, željene rezultate), sledi prijatani tretman u trajanju od 30 do 90 minuta. Tretman se sastoji od stavljanja elektroda na tačno određena mesta na telu. Tretman ne zahteva dodatno vreme oporavka, tako da se odmah možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima. Za postizanje najboljih rezultata, preporučuje se izvođenje serije od 12 tretmana u periodu od 4 nedelje, iako intenzitet tretmana prvenstveno zavisi od željenog cilja i utvrđenog profila klijenta. Posebno kreiranim programima, možemo postići sledeće rezultate:

 • Brzo mršavljenje: ULTRATONE FUTURA PRO kombinuje delovanje više različitih tehnologija – ultrazvuk, biostimulaciju, mikrostruju i lumiterapiju, koje pomažu u postizanju balansa tela i gubitku kilograma. Ultratone terapijama i zdravom ishranom vrlo brzo se postižu trajni rezultati mršavljenja i oblikovanja tela.
 • Smanjenje obima: Kavitacijsko delovanje ultrazvuka razbija molekule masnoće, a zatim niske bio frekvencije i široka dužina pulsa u dubinskim signalima pumpaju masnoće prema limfnom sistemu, kako bi se one lakše razgradile i eliminisale iz organizma.
 • Oblikovanje zadnjice: Ultratone programi za oblikovanje i podizanje zadnjice deluju dubokim impulsima koji u kombinaciji s anticelulitnim ultrazvukom učvršćuju zadnjicu i razbijaju masne naslage na bokovima.
 • Uklanjanje celulita: Ultratone Anti-celulit program kombinuje ultrawave signale uz brzo delovanje kavitacije i procesa lipolize. Visoke frekvencije ultrazvučnih talasa razbijaju masne naslage i pomažu njihovo izbacivanja iz tela.
 • Učvršćivanje tela: Simultana biostimulacijska terapija i naizmenični duboki i površinski ultrazvučni talasi zaglađuju kožu i učvršćuju tretirane delove tela.
 • Transformacija figure: Multibody program omogućava istovremeno ciljano delovanje na šest pojedinačnih regija tela. Program jača i oblikuje mišiće brže od standardnog vežbanja, a telo poprima čvrstu fit figuru.
 • Oblikovane noge: Kombinacija različitih ultratone programa omogućava aktivaciju mišića koje je teško aktivirati uobičajenim vežbama.
 • Podizanje grudi: Posebni ultratone programi prilagođeni su učvršćivanju i podizanju grudi, ali i regeneraciji kože osetljivog područja dekoltea.
 • Detoksikacija i limfna drenaža: Za intenzivno čišćenje, opuštanje, eliminaciju stresa i nežni tretman za kardiovaskularni sistem, program limfne drenaže predstavlja najbolji izbor. Terapija pomaže čišćenju organizma i putem limfnog sistema uklanja štetne materije, višak vode, toksine i bakterije.

Široka paleta primene svrstava ULTRATONE FUTURA PRO među najkompletnije uređaje za oblikovanje tijela. U zavisnosti od izabranog programa, pruža vidljive rezultate vrlo brzo u pogledu podmlađene i transformisane figure.

KAKO OVAJ TRETMAN DELUJE NA KOŽU LICA?

 

Pre samog tretmana, potreban je pregled od strane stručnog lica, koje će odabrati adekvatan program za postizanje željenih rezultata. Tretman je prijatan, deluje opuštajuće, traje od 20 do 60 minuta, a sastoji se od postavljanja specijanih elektroda na tačno određena mesta. Nakon tretmana nije potreban oporavak i odmah se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Za postizanje najboljih rezultata, preporučuje se serija od 12 tretmana u razmaku od nekoliko dana, u zavisnosti od regije koja se tretira. Izborom programa možemo postići sledeće:

 • Nehirurški face lifting: Prirodna Ultratone bioenergija će podmladiti Vaše lice i poboljšati tonus ciljanim delovanjem na opuštenu kožu, čime se postiže efekat liftinga lica.
 • Smanjenje bora: Program namenjen ublažavanju bora doprinosi revitalizaciji kože, deluje na mišiće i tkiva i tako stimuliše pojačanu proizvodnju kolagena. Blagom masažom, podstiče se i ubrzava regeneracija. Koža postaje čvršća i zaglađenija, a bore su umanjene.
 • Intenzivna hidratacija: Elektroporacijskim delovanjem Ultratone Ultrawave ULTRATONE FUTURA PRO, aktivni sastojci prodiru duboko u kožu, osiguravajući tako intenzivnu hidrataciju i zdraviji, blistaviji izgled lica.
 • Regeneracija kože: Posebno razvijeni Ultracell signali pružaju dugotrajni efekat regeneracije, čineći kožu čvršćom i otpornijom.

Uz ULTRATONE FUTURA PRO možete očekivati izuzetne rezultate, prvi su vidljivi već nakon 6 tretmana, a kod gotovo svih pacijenata i nakon prvog tretmana je primetna blistavija koža i svežiji izgled lica. Za maksimalne rezultate ovaj tretman kombinujemo sa drugim aparatima i tretmanima. Upravo zbog toga je Ultratone Futura Pro aparat glavni saveznik u našem novom paketu za ultimativno toniranje regija stomaka, butina i zadnjice za leto. Više informacija o Ultra Body Toning paketu pročitajte na linku.

Za sve dodatne informacije i zakazivanje termina i pregleda kod terapeuta, možete nas pozvati na broj telefona 066/888-46-51.

VS tim