blog

Sve što treba da znate o NCTF135HA mezoterapiji

vs_clinic_and_beauty_NCTF135HA mezoterapija

Upoznajte NCTF135HA i pružite svojoj koži savršen izgled!

 

Šta za vas znači savršena koža?

Savršena koža je, pre svega, zdrava koža. Bez obzira na sitne bore i fine linije na licu, kvalitet kože je ono što je čini lepom, blistavom i zdravom.

Svaka žena ima svoju predstavu o lepoti, ali uglavnom se prava lepota ispoljava onda kada su telo i duša u harmoniji – onda kada trajna prirodna lepota i blistavi sjaj dolaze iznutra. Sigurni smo da svoje telo i dušu poznajete najbolje i samim tim znate šta im najviše prija. Ali, kako da trajno održite prirodnu lepotu? Šta je to što vašoj koži može da pruži željenu hidrataciju, tonus i blistav i odmoran izgled?

vs_clinic_and_beauty_NCTF135HA mezoterapija_1

Ponosni smo što imamo čast da vam predstavimo prvu mezoterapiju u svetu Fillmed laboratorija – NCTF135HA. Ovaj prvi i najjači ćelijski aktivator i biorevitalizator predstavlja revolucionarno injekciono rešenje koje uklanja sve znakove starenja. Jedinstvena kombinacija koja obuhvata 59 bioaktivnih revitalizirajućih komponenata, predstavlja savršen koktel, čiji sastav je ostao isti od 1978. godine, a čine ga: slobodna hijaluronska kiselina, 6 minerala, 12 vitamina, 24 amino kiselina, 5 nukleinskih kiselina, 6 koenzima i 6 dodatnih bioaktivnih komponenata.

Kome je ovaj savršeni koktel namenjen?

Njegova osnovna uloga je revitalizacija kože. Ukoliko želite da uklonite sitne bore, poboljšate hidrataciju i elastičnost kože, NCTF je pravo rešenje za vas. Prilikom konsultacija, naši stručnjaci će odrediti adekvatan protokol za vas, sa tačnim brojem tretmana koji vam je potreban kako biste postigli željene rezultate.

Klinički je dokazano da pruža neuporedivo bolje rezultate u poređenju sa svim drugim preparatima za mezoterapiju na tržištu, ne samo zbog svog sastava, nego i zbog načina sterilizacije, prilikom koje apsolutno svaka komponenta ostaje u svom prirodnom biološkom obliku. Dodatna prednost ovog koktela je što uz druge Filmed preparate klijentima pruža instant wow efekat. Koži vraća blistav i odmoran izgled, zaglađuje bore, hidrira, vraća elastičnost i popravlja tonus.

vs_clinic_and_beauty_NCTF135HA mezoterapija_2

Očuvajte svoju prirodnu lepotu i usporite znakove starenja na vašoj koži. Budite među prvima u Srbiji koji će probati NCTF mezoterapiju i uveriti se u savršenstvo formule kreirane od strane francuskih doktora estetske medicine još 1978. godine. Danas smo vam predstavili NCTF135HA, novu, unapređenu i jedinstvenu formulu sa čak 59 aktivnih sastojaka.

Podarite svojoj koži vrhunsku negu.

VS tim