novosti

NCTF135HA mezoterapija

Upoznajte NCTF135HA i pružite svojoj koži savršen izgled

Šta za vas znači savršena koža?

Savršena koža je, pre svega, zdrava koža. Bez obzira na sitne bore i fine linije na licu, kvalitet kože je ono što je čini lepom, blistavom i zdravom.

Svaka žena ima svoju predstavu o lepoti, ali uglavnom se prava lepota ispoljava kada su telo i duša u harmoniji – onda kada trajna prirodna lepota i blistavi sjaj dolaze iznutra. Sigurni smo da svoje telo i dušu poznajete najbolje i samim tim znate i šta im najviše prija, ali kako da trajno održite prirodnu lepotu? Šta je to što vašoj koži može da pruži željenu hidrataciju, tonus i blistav i odmoran izgled?

Ponosni smo što imamo čast da vam predstavimo prvu mezoterapiju u svetu Fillmed laboratorija – NCTF135HA. Ovaj prvi i najjači ćelijski aktivator i biorevitalizator predstavlja revolucionarno injekciono rešenje koje uklanja sve znakove starenja. Jedinstvena kombinacija koja obuhvata 59 bioaktivnih revitalizirajućih komponenata, predstavlja savršen koktel, čiji sastav je ostao isti od 1978. godine, a čine ga: slobodna hijaluronska kiselina, 6 minerala, 12 vitamina, 24 amino kiselina, 5 nukleinskih kiselina, 6 koenzima i 6 dodatnih bioaktivnih komponenata.

Kome je ovaj savršeni koktel namenjen?

Njegova osnovna uloga je revitalizacija kože. Ukoliko želite da uklonite sitne bore, poboljšate hidrataciju i elastičnost kože, NCTF je pravo rešenje za vas. Prilikom konsultacija, naši stručnjaci će odrediti adekvatan protokol za vas, sa tačnim brojem tretmana koji vam je potreban kako biste postigli željene rezultate.

Klinički je dokazano da pruža neuporedivo bolje rezultate u poređenju sa svim drugim preparatima za mezoterapiju na tržištu, ne samo zbog svog sastava, nego i zbog načina sterilizacije, prilikom koje apsolutno svaka komponenta ostaje u svom prirodnom biološkom obliku. Dodatna prednost ovog koktela je što uz druge Fillmed preparate klijentima pruža instant “wow” efekat. Koži vraća blistav i odmoran izgled, zaglađuje bore, hidrira, vraća elastičnost i popravlja tonus.

Očuvajte svoju prirodnu lepotu i usporite znakove starenja na vašoj koži. Budite među prvima u Srbiji koji će probati NCTF mezoterapiju i uveriti se u savršenstvo formule kreirane od strane francuskih doktora estetske medicine još 1978. godine. Danas, možemo da vam predstavimo NCTF135HA, novu, unapređenu i jedinstvenu formulu sa čak 59 aktivnih sastojaka.

Podarite svojoj koži vrhunsku negu.

VS tim.