novosti

NUTRICIONISTA ĐORĐE PEJIĆ 12. AVGUSTA PONOVO U NIŠU

Nutricionista Đorđe Pejić ponovo u Nišu – 12.avgusta 2023.  Zakažite pregled ili konsultacije na vreme!

Iz Niša ste i želite da zakažete pregled kod našeg nutricioniste Đorđa Pejića? To možete uraditi već sada, jer će Đorđe u subotu, 12.avgusta ponovo biti u vašem gradu, upravo u VS Clinic & Beauty.

Zašto treba da zakažete pregled kod nutricioniste Đorđa Pejića?

Pored nutricionističkog pregleda, na kojem će vas Đorđe upoznati i edukovati o svim prirodnim strategijama korekcije telesne mase, uz redovnu, izbalansiranu i individualno usklađenu ishranu, u prilici ste da izvršite i detaljnu analizu strukture tela.

Na osnovu te analize i nutrigenetike, koju možete uraditi istog dana, dobijate individualni plan ishrane do detalja prilagođen vama i vašim potrebama. Rezultati nutrigenetike dobijaju se iz brisa pljuvačke i daju objašnjenje uloge svakog gena pojedinačno, odnosno pomažu u određivanju namirnica koje naše telo dobro metaboliše.

To zapravo znači da, programom ne dobijate dijetu, već plan ishrane koji je potpuno prilagođen vašoj genetici i koji je za ceo život!

Ali, tu se priča ne završava! Đorđe je u kontaktu sa svim svojim pacijentima, pomno prati rezultate i daje smernice i preporuke o daljim koracima.

Sve je više pacijenata koji kod Đorđa dolaze preventivno, kako bi na osnovu individualnog plana i programa ishrane sprečili pojavu simptoma određenih (naslednih) bolesti, pa pregled i konsultacije možete zakazati i tim povodom.

Ne propustite priliku da zakažete svoj termin kod Đorđa Pejića, jer će rezultati koje ćete uz njegovu pomoć postići zaista biti fantastični!

Pozovite nas.

NIŠ
JOVANA SKERLIĆA 2A

Beauty & SPA