blog, Dermatologija

Laserski protokoli za sve generacije

Laserski protokol za podmladjivanje

Alma Lasers je vodeći svetski proizvođač medicinskih i estetskih laserskih uređaja, čija je misija da pruži inovativna rešenja koja unapređuju kvalitet života pacijenata i korisnika širom sveta. Ova kompanija se ističe po svojoj posvećenosti vrhunskoj tehnologiji i stručnosti, postavljajući standarde u dermatologiji i estetici.

Njihovi dermatološki laseri su poznati po svojoj efikasnosti, preciznosti i bezbednosti. Koristeći najnovije tehnološke inovacije, Alma Lasers uređaji pružaju širok spektar tretmana za rešavanje različitih dermatoloških problema, tretmane protiv starenja kože, za rejuvenaciju, lečenje akni, uklanjanje pigmentacija i tretmane protiv ožiljaka.

LASERSKI PROTOKOLI ZA REJUVENACIJU SVIH STAROSNIH DOBI

Kada je u pitanju Anti-aging, već posle tridesete godine, našoj koži više nije dovoljna osnovna kućna nega. S obzirom da se prirodno smanjuju kolagen i elastična vlakna u dermisu, smanjuje se količina hijaluronske kiseline, količina duboke masti, mišić gubi svoj tonus, a kost svoju gustinu – što sve zajedno, dovodi do vidljive promene na koži, koju danas zovemo starenje.

S tim u vezi, ukoliko nam je cilj da kožu što duže održimo zdravom i mladom, važno je da čak i pre tridesete godine makar dva puta godišnje stimulišemo kolagen, a u tome nam najviše mogu pomoći laserski tretmani, jer su brzi i efikasni, bezbolni, a opet i finansijski pristupačni.

Kada je Anti-aging i podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea u pitanju, izdvojili bismo sledeće laserske protokole koje možete uraditi u okviru naše klinike:

Laserski protokol za podmladjivanje

PROTOKOL ZA MILENIJALCE: OD 25-40 GOD

Iako veoma svesni o nezi kože lica i tela, postizanje i održavanje optimalne ravnoteže između posla i privatnog života je glavni cilj, ali i izazov sa kojima se suočavaju milenijalcI. 

Ovaj kombinovani protokol u trajanju od 40 dana, pruža milenijalcima rešenje da zadrže svoj mladalački izgled i zaštite svoju kožu od štetnih efekata koji dolaze sa godinama.

Vreme trajanja protokola:

5 dolazaka, u vremenskom rasponu od 40 dana.

Kombinacija laserskih sondi:

ClearSkin, ClearLift, Nir.

Cenovnik dermatoloških procedura i usluga

Laserski protokol za podmladjivanje

PROTOKOL ZA GENERACIJU X: OD 40-55 GOD

Nakon što su godinama naporno radili, pacijenti od 40-55 godina u zrelijem dobu nastoje da saniraju štetu svojih, ne tako dobrih izbora po kožu iz prošlosti, a to su pušenje, izlaganje suncu i loša ishrana.

Ovaj kombinovani protokol u trajanju od 56 dana, nudi sveobuhvatno i efikasno rešenje, kako bi pomogao pacijentima između 40 i 55 godina, da povrate sjaj i poprave teksturu svoje kože lica, vrata i dekoltea.

Vreme trajanja protokola:

6 dolazaka, u vremenskom rasponu od 56 dana.

Kombinacija laserskih sondi:

Erbium Yag, ClearSkin, ClearLift i Dye VL

Cenovnik dermatoloških procedura i usluga

PROTOKOL ZA BABY BOOMERE: OD 55-75 GOD

Bejbi bumeri bili su bogatiji, aktivniji i fizički spremniji od bilo koje prethodne generacije. Međutim, svoje mlađe godine proveli su sa minimalnom svešću o nezi kože, i sa minimalnim znanjem od štetnog uticaja sunca, pa od sledećeg protokola mogu imati velike koristi i benefite, kako bi sanirali probleme sa lica koje je izazvalo štetno UV zračenje.

Vreme trajanja protokola:

5 dolazaka, u vremenskom rasponu od 60 dana.

Kombinacija laserskih sondi:

ClearSkin, ClearLift,  Erbium Yag i Dye VL

Cenovnik dermatoloških procedura i usluga

Zakažite pregled.

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Clinic