Emotion SPA ritual

EMOTION SPA RITUAL: ZA JEDINSTVENO SPA ISKUSTVO

Doživite jedinstveno SPA iskustvo za samo sat vremena! Da, moguće je, uz EMOTION SPA ritual.

Ukoliko ste se bar jednom do sada prepustili jedinstvenom SPA iskustvu, sigurno ste primetili promene u svom raspoloženju, ali i na telu. Ako je, pak, odlazak na SPA tretmane postao vaš ritual, vreme je da na tu listu dodate još jedan – EMOTION SPA RITUAL naše klinike.

EMOTION SPA predstavlja najnoviju generaciju multifunkcionalne kabine koja uključuje najmoderniju tehniku wellness-a u jedinstvenom dizajnu. Lemi krevet kao banjski san, inovativan je ležaj sa vodenim dušekom i hromo terapijom koja poboljšava efikasnost masaže i profesionalnih tretmana, kombinujući šarm prirodnih elemenata sa njihovim terapijskim vrednostima.

Hromo-terapija, parno kupatilo, infracrveni zraci, vodeni krevet i hidro-tuševi čine ovaj SPA ritual i pružaju trenutke intenzivnog zadovoljstva uz ekskluzivne estetske rezultate i nezaboravno opuštanje tela i uma.

EMOTION SPA tretman pruža sve što je neophodno za psihofizičko opuštanje, negu i luksuz vašeg tela, odnosno jedinstveno SPA iskustvo za samo sat vremena.

Savršen je za najbolju negu kože, jer podrazumeva piling celog tela, luksuznim pakovanjem za dubinsku ishranu kože, i relaks masažu koja se radi po principu čuvene havajske “lomi lomi” tehnike. Idealnom kombinacijom svetlosne i hidro terapije, ali i kombinacijom toplih i hladnih efekata, stvaraju se idealni uslovi da koža maksimalno upije visoko koncentrovane aktivne sastojke i bude zaista regenerisana.

Dobra vest je da u našem Beauty and Spa centru imate priliku da sami odredite dužinu masaže, pa ceo ugođaj može trajati i 90 minuta. Masažu uz to možete upotpuniti SPA tretmanom lica po vašoj želji, odnosno masažom lica i vrata ili skalpa.

EMOTION SPA tretman intenzivno budi sva vaša čula i upotpunjuje svaki njihov doživljaj, te se možete potpuno opustiti u toplom zagrljaju vode ili zavodljivosti svetlosti.

Reč je o holističkom tretmanu koji vaše telo dovodi do stanja potpunog opuštanja.