Karijera, novosti

PROGRAM NEFORMALNE EDUKACIJE

Pri kraju ste svoje specijalizacije, ali Vam nedostaje praktičnog iskustva? Oduvek Vas je zanimalo kako izgleda funcionisanje jedne private klinike u Srbiji? Želite da dodatno učite i stičete iskustvo od istaknutih stručnjaka iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske medicine/dermatologije, na čelu sa dr Vladimirom Stojiljkovićem i dr Dubravkom Đerić?

Zanima Vas kako izgleda celokupan proces od prijema pacijenata, pregleda, intervencije, pa do sve do operacionog stola? Želite da prisustvujete/učestvujete na hirurškim intervencijama, učite kako se koriste najsavremeniji aparati i programi današnjice, u svetu medicine?

Ovo je prilika za Vas!

VS Clinic u Beogradu, otvara PROGRAM NEFORMALNE EDUKACIJE, za sve mlade ljude koji su na početku svoje poslovne karijere.

USLOV ZA EDUKACIJU: Završena treća godina specijalizacije iz plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije/dermatologije.

VREME TRAJANJA EDUKACIJE: 90 dana

RADNO VREME: Fleksibilno, u skladu sa mogućnostima polaznika.

Pošaljite nam Vaše motivaciono pismo na mejl posao@vsclinicandbeauty.com, a kandidati koji budu ušli u uži izbor, biće pozvani na razgovor.

Subject mejla: PROGRAM NEFORMALNE EDUKACIJE

Rok: 10. april 2023.

Radujemo se Vašim prijavama!

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Clinic