Akcije, novosti

VS SPECIAL OFFER: Dani iznenađenja

Od srede, 23. novembra, pa sve do subote 26. novembra, rešili smo da sve naše pacijente i pacijentkinje iznenadimo velikim popustima, na jedne od najtraženijih tretmana kako u našem Beauty centru, tako i na klinici.

Dani popusta traju sve do subote u 21:00h, a svi pacijenti i pacijentkinje, koji nas budu pozvali i zakazali svoje termine ili konsultacije, biće u mogućnosti da iskoriste pogodnosti specijalno kreiranih cena.

U nastavku predstavljamo tretmane koji su deo ove SPECIJALNE PONUDE u VS Clinic & Beauty u Beogradu


LASERSKA EPILACIJA CELOG TELA I LICA, 7 TRETMANA, 1000 EUR

Dostupno u Beogradu i Nišu
laserska epilacija

Dosta smo pričali o benefitima i prednositma laserske epilacije, a svaka osoba koja ima dlačice na telu, svesna je kako bi njihov život izgledao da ih uopšte nema. Zato, dočekajte leto spremne, i zauvek se rešite brijača, planiranja depilacija i uraslih dlačica, po ceni od samo 1000 EUR, za svih 7 tretmana, u više mesečnih rata.

Akcija se odnosi uklanjanje dlačica sa celog lica i tela.

Alma Soprano Titanium medicinski laser koji koristimo u VS Beauty & Weight Loss centru, predstavlja revolucionaran uređaj, s obzirom da kombinuje najbolje od svih svojih prethodnika (deluje na tri talasne dužine) i upravo zbog ove tehnologije efikasno utiče na sve dlačice, nezavisno čak od tena i tipa kože.

S obzirom na to da poseduje jedinstven sistem za hlađenje, Titanium je potpuno bezbedan, ne pravi opekotine i, što je najvažnije, bezbolan.

Zakažite svoje besplatne konsultacije, i oslobodite se svih neželjenih dlačica po ceni od 1000 EUR, u više mesečnih rata.

* Dostupno u Beogradu i Nišu

PREGLED MLADEŽA FOTOFINDER APARATOM, 1+1 TRETMAN GRATIS

Dostupno u Beogradu

Ukoliko zakažete pregled mladeža 𝗙𝗼𝘁𝗼𝗙𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗮𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁𝗼𝗺 kod naše dr Isidore Andrejić Sbutega, specijaliste dermatovenerologije, za jedan plaćeni pregled, drugi je GRATIS.

Bilo da ste već naš pacijent ili dolazite prvi put, akcija važi za vas, i još jednu osobu po vašem izboru – prijatelja ili prijateljicu, partnera ili partnerku, roditelje, decu ili kolege.

Preventivni pregled svih mladeža i promena na koži vrši se jednom godišnje, kako biste na vreme uočili nove promene ili pojave na koži.

Preporučuje se da uradite pregled nakon letovanja, jer UV zračenje može dodatno izazvati određenu pomenu na koži.

Cena pregleda iznosi 50 EUR, dok je pregled za drugu osobu GRATIS.

* Dostupno u Beogradu

FotoFinder

BTL EMBODY SCULPTING, 1+1 TRETMAN GRATIS

Dostupno u Beogradu
BTL EMBODY GLUTEUS

BTL EMBODY SCULPTING je jedina metoda koja pomaže klijentima da izgrade mišiće i izvajaju telo. U pitanju je najsavremeniji aparat za zatezanje mišiča stomaka i gluteusa, koji u okviru samo jednog tretmana u trajanju od 30 minuta uzrokuje 20 000 snažnih kontrakcija mišića koje su izuzetno važne za poboljšanje tonusa i snage najvažnijih mišića na našem telu. Aktivira sve mišiće istovremeno, istim intenzitetom, što se ne može postići apsolutno nijednom vežbom niti fizičkom aktivnošću.

Doprinosi mišićnom ojačavanju stomaka i gluteusa, a pored estetske komponente – pozivitno doprinosi zdravlju i posturi našeg celokupnog tela.

Postupak deluje kao veoma intenzivan trening, s tim što tokom tretmana, pacijent opušteno leži, dok diode sa aparata blago pulsiraju i prave kontrakcije na mišićima.

Nema znojenja niti upale mišića, tretman je BRZ, EFIKASAN i što je najbitnije – PRIJATAN i BEZBOLAN.

Uz plaćeni jedan tretman po ceni od 160 EUR , drugi je GRATIS.

Cena tretmana se odnosi na obe regije, i stomak i zadnjicu.

* Dostupno u Beogradu

VENUS LEGACY, 1+1 TRETMAN GRATIS

Dostupno u Nišu
Venus Legacy

Venus Legacy, zahvaljujući kombinaciji multipolarne radiofrekvencije, pulsnih elektromagnetnih polja i VariPoulse tehnologije, omogućava da NEINVAZIVNO: preoblikujemo, odnosno remodelujemo telo, uklonimo celulit sa tela, utičemo na smanjenje obima na kriznim područjima, zategnemo kožu (tela i lica) nakon mršavljenja ili porođaja, ublažimo vidljivost strija, ublažimo izgled dubokih bora na licu, vratu i dekolteu, uklonimo fine linije i površne borice na licu, vratu i dekolteu, povratimo tonus opuštene kože vrata i dekoltea kod žena u zrelijem dobu, eliminiše podbradak, konturišemo i kompletno podmladimo lice.

Zahvaljujući termalnoj reakciji, koju multipolarna radiofrekvenca proizvodi u tkivu, dolazi do prirodnog „zaceljivanja“ tkiva, čime se stvara novi kolagen i nova vlakna elastina. Novi kolagen podmlađuje kožu, daje čvršći i zategnutiji izgled, a vlakna elastina daju gipkost i elastičnost kože.

Nakon konsultacije i dijagnostikovanja realnog stanja i uzroka problema, pravi se protokol i plan dolazaka – broj serija koje će se raditi i frekventnost dolazaka na godišnjem nivou jer je proces regenerisanja dugotrajniji.

Uz plaćeni jedan tretman, drugi je GRATIS.

* Dostupno u Nišu

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Clinic

Beauty & SPA

NIŠ
JOVANA SKERLIĆA 2A

Clinic

Beauty & SPA