fbpx

VS Clinic and Beauty

VENUS LEGACY – moćni uređaj koji naše žene koriste tokom čitave godine!

ZAŠTO? Pitali smo našu Ivanu Bošković, strukovnog fizioterapeuta i menadžera Beauty & Spa.

Venus legacy, zahvaljujuci kombinaciji Multipolarne radiofrekvencije, Pulsnih elektromagnetnih polja i VariPoulse tehnologije, omogućava da NEINVAZIVNO:

 • preoblikujemo, odnosno remodelujemo telo
 • uklonimo celulit sa tela
 • utičemo na smanjenje obima na kriznim područjima
 • zategnemo kožu (tela i lica)nakon mrsljavljenja ili porodjaja
 • ublažimo vidljivost strija
 • ublažimo izgled dubokih bora na licu, vratu i dekolteu
 • uklonimo fine linije i površne borice na licu, vratu i dekolteu
 • povratimo tonus opustene koze vrata i dekoltea kod zena u zrelijem dobu
 • eliminise podbradak uz tretman Body shock
 • konturišemo i kompletno podmladimo lice

Zahvaljujući termalnoj reakciji, koju multipolarna radiofrekvenca proizvodi u tkivu, dolazi do prirodnog „zaceljivanja“ tkiva, čime se stvara novi kolagen i nova vlakna elastina. Novi kolagen podmlađuje kožu, daje čvršći i zategnutiji izgled, a vlakna elastina daju gipkost i elastičnost kože.

Nakon konsultacije i dijagnostikovanja realnog stanja i uzroka problema, pravi se protokol i plan dolazaka – broj serija koji će se raditi i frekventnost dolazaka na godišnjem nivou jer je proces regenerisanja dugotrajniji .

Ono sto je bitno da pacijenti znaju jeste značaj održavanja postignutih rezultata.

 

Koje procedure naši klijenti najviše rade sa Venus Legacy uređajem?

 1. PREOBLIKOVANJE I ZATEZANJE TELA

Za preoblikovanje tela se preporučuje serija od  6-12 tretmana i kod zahtevnije problematike lokalnog  deponovanja masnih naslaga, ponavlja se još jedna serija nakon mesec dana. Za održavanje rezultata se preporučuje dolazak jednom mesečno, a nakon pola godine ponoviti seriju tretmana.

 1. LEČENJE CELULITA

Što se celulita tiče, kod nas se on leči po posebno sastavljenom planu i programu i uvek u kombinaciji sa drugim tretmanima, zavisno od tipa i stepena celulita.  Venus Legacy je svakako najjače oružje u tom paketu i preporučuje se serija od 6 tretmana dva puta godišnje ili dve serije u kontinuitetu (kod uznapredovalog celulita ili III i IV stadijuma) isto 2 puta godišnje.

Naša preporuka je i Instant shape tretman koji može da se radi po potrebi, tokom cele godine, kada treba da zablistate u omiljenoj haljini. Ovaj tretman podrazumeva Venus Legacy za telo, lifting masažu tela i pakovanje za zatezanje kože (maska ili lifting bandaziranje tela).

 1. PODMLAĐIVANJE KOŽE LICA

Omiljeni saveznik žena, kada je anti-aging lica u pitanju, je svakako Venus Legacy, koji se radi u seriji od 6 tretmana kod mlađih koža i 10 tretmana kod zrelijih (za postizanje maksimalnih rezultata podmlađivanja kože, upeglavanja bora i neagresivnog liftinga kože). Najbolje vreme za ovaj tretman lica je u proleće i na jesen, kako bi se koža pripremila za ekstremnije vremenske temperature koje veoma utiču na izgled kože.

Drugi način jeste samostalni tretman Venus Legacy pojačan serumuma, maskom i masažom lica za instant podmlađen izgled lica koji može da se radi jednom mesečno tokom cele godine.

 

Sa višetrukim efektima na kožu celog tela i sjajnim rezultatima koje postiže, Venus Legacy je zaista moćan tretman koji se radi tokom čitave godine i ne čudi što ga naši klijenti toliko vole.

Svakako prvi korak su besplatne konsultacije kod naših terapeuta, na kojima se postavlja dijagnoza, a zatim se za pacijenta pravi individualan plan i protokol. Ukoliko postoji neka problematika ili potreba za zahtevnijim pregledom tu je naš tim dermatologa i plastičnih hirurga da pruže što bolju procenu i dodatna dijagnostika na Adoniji za lice (medicinski analizator za precizno dijagnostikovanje stanja i kvaliteta kože) i FotoFinder za telo i lice (najsavremenija kamera sa opcijom praćenja rezultata pre i posle).

Svoje konsultacije možete zakazati putem broj telefona +381 66 888 46 51.

VS tim