novosti

VAĐENJE BIOPOLIMERA IZ USANA NA GODIŠNJOJ AKCIJI + PRP TRETMAN GRATIS

Uvek smo na strani prirodnog izgleda i zato je i u 2022. procedura vađenja biopolimera iz usana na godišnjoj akciji. Ukoliko se odlučite za ovu proceduru, PRP tretman dobijate gratis. 

Naš estetski tim, koji predvode dr Vladimir Stojiljković dr Ana Vilotijević, uvek je na strani prirodnog izgleda! Zbog toga će i tokom 2022. godine procedura vađenja biopolimera iz usana u našoj ordinaciji biti na GODIŠNJOJ AKCIJI i dostupna po cenama od 750 eur za jednu, odnosno 1000 eur za vađenje biopolimera iz obe usne.

Svaka dama koja se odluči za ovu proceduru, dobija PRP tretman GRATIS.

Zašto treba da se odlučite za vađenje biopolimera iz usana?

Biopolimer metakril imena su iza kojih se krije tečni silikon, sintentski materijal koji nije registrovan za upotrebu u našoj zemlji i samim tim je zabranjen. Kako je reč o supstanci koja se ne razlaže, ona može dovesti do izraženih reakcija organizma na strano telo. Najčešće reakcije su stvaranje grudvica (granuloma), otok, asimetrija, infekcija, curenje silikonskog materijala, ali i nekroza i izumiranje tkiva.

Neke od komplikacija su neminovne – pitanje je samo da li će se one pojaviti ranije ili kasnije. Zbog svega navedenog, važno je da na vreme uklonite biopolimere iz usana!

Uspeh intervencije uklanjanja veštačkih filera potpun je u veoma visokom procentu! Sat vremena nakon procedure odlazite kući, dok konce skidate nakon 7 dana. Ožiljak nije vidljiv, a rezultati su vraćanje prirodnog oblika, volumena i jedrine usana.

Više o kompletnoj proceduri vađenja biopolimera iz usana pročitajte na ovom linku.

Uz proceduru vađenja veštačkih filera dobijate i PRP tretman GRATIS.

Zašto baš PRP tretman?

PRP, tj. korišćenje krvne plazme bogate trombocitima, prirodni je, medicinski tretman koji u sebi sadrži faktore rasta koji su ključni za oporavak oštećenog tkiva i zarastanja rana. Već više od 30 godina ova metoda se uspešno koristi za ubrzavanje procesa zarastanja tkiva, a sada ima veoma široku primenu i u estetskoj dermatologiji.

Rezultat PRP tretmana je osvežen i odmoran izgled. Koža je mekana, sjajna, podmlađena, konture lica redefinisane, a bore i fine linije smanjene.

Iskoristite ovu priliku da uklonite biopolimere iz usana. Želite da zakažete konsultacije sa našim stručnim estetskim timom? Pozovite nas danas!

 

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Clinic