novosti

TRETMANI NA GODIŠNJOJ AKCIJI: LASERSKA EPILACIJA LICA I TELA

Kada se izračuna koliko novca na godišnjem nivou potrošimo na brijače i depilaciju, zaključak je logičan – laserska epilacija lica i tela je investicija u koju vredi uložiti! 

Da li ste nekada razmišljale o tome koliko novca potrošite na brijače na godišnjem nivou? Dodajte tome i depilacije, na koje sigurno idete jednom mesečno ili pre odlaska na letovanje, i shvatićete da ste do sada na uklanjanje neželjenih dlačica dale značajnu svotu novca.

Svaka žena u proseku uklanja dlačice 54 godine svog života. Ako brijač menja jednom nedeljno, kako saveti za negu nalažu, na godišnjem nivou potroši oko 50 brijača! Dlačice se uporno vraćaju, na nekim delovima tela ih je gotovo nemoguće potpuno ukloniti, a o uraslim dlačicama zbog brijanja da ne govorimo. Kada se sve sumira, laserska epilacija lica i tela je investicija u koju vredi uložiti!

Pored Alma Soprano Titanium lasera, koji je dostupan u našem Beauty and Spa centru u Beogradu, odnedavno se možemo pohvaliti i laserom koji predstavlja zlatni standard za uklanjanje dlačica. U pitanju je Venus Velocity, koji je od 20. januara prošle godine dostupan u našem Beauty and Spa centru u Nišu.

U pitanju su laseri kojima se potpuno bezbolno i bezbedno uklanjanju dlačice sa lica i tela, dok se 90% njih opšte ne vraća nakon svih tretmana. Pre prve laserske epilacije obavezan je pregled, na kojem se utvrđuje da li ste kandidat za epilaciju, dok se učestalost dolazaka utvrđuje u dogovoru sa našim terapeutima i kozmetičarima.

Koja je cena laserske epilacije Alma Soprano Titanium i Venus Velocity laserima?

Paket od SEDAM tretmana koji obuhvata SVE REGIJE lica i tela sada je na godišnjoj akciji i njegova cena iznosi 1200 EUR 

i na poklon dobijate VAUČER u iznosu od 300 EUR, koji možete iskoristiti za sve usluge na našoj klinici.

Sve ove pakete možete platiti na do 12 mesečnih rata, karticama Banca Intesa.

Još uvek nije kasno da zakažete prvi tretman laserske epilacije! Pozovite nas danas. 

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Beauty & SPA

NIŠ
JOVANA SKERLIĆA 2A

Beauty & SPA