fbpx

VS Clinic and Beauty

FUNKCIONALNA I ESTETSKA KOREKCIJA NOSA PIEZO APARATOM

10 BESPLATNIH konsultacija – ČETVRTAK, 11. JUN

 

Dragi naši pacijenti, obaveštavamo vas da će naš prvi saradnik, specijalista otorinolaringologije, dr Aleksandar Dimić održati 10 besplatnih konsultacija za funkcionalnu i estetsku korekciju nosa. Tehnika koju doktor i naš dr Vladimir Stojiljković koriste prilikom svih korekcija nosa je ULTRAZVUČNA PIEZO TEHNIKA.

Funkcionalne i estetske korekcije nosa, kao i remodelovanje nosa, sa pojavom PIEZO aparata u svetu postale su manje invazivne i sa mnogo manje rizika u odnosu na standardnu operaciju nosa čekićem i dletom. Od prošle godine naš dr Stojiljković i dr Dimić na VS clinic & beauty sve korekcije nosa rade upravo ovim aparatom, a pacijenti su prezadovoljni.

Piezo ili ultrazvučna rinoplastika predstavlja trenutno najnapredniju tehniku za minimalno traumatsko reoblikovanje nosnih kostiju. Ultrazvučni aparat je opremljen mnoštvom različitih nastavaka koji mogu da vrše precizno sečenje kostiju nosa, bez oštećenja okolne sluznice i mekih tkiva. Rezultat je lepši izgled nosa sa mnogo manje traume tkiva, otoka i gotovo u potpunosti bez modrica.

Više o ovoj proceduri možete pročitati ovde, a u nastavku su najvažnije PREDNOSTI ultrazvučne PIEZO tehnologije:

  • Traumu mekih tkiva redukuje na minimalnu moguću, uz rezultat gotovo bez modrica i otoka
  • Zahvaljujući preciznom sečenju, formirane linije izgledaju kao vajane i omogućen je elegentniji prelaz od nosnog grebena do vrha nosa
  • PIEZO rinoplastika sprečava nekontrolisane frakture nosnih kostiju koje nastaju primenom dleta i čekića, kao i pojavu stepeničastog deformiteta i nepravilnosti u konturama nosa
  • Postoperativni oporavak je znatno brži, tako da se pacijent u najkraćem vremenskom roku vraća svojim svakodnevnim aktivnostima
  • Tačnost i preciznost reoblikovanja nosnih kostiju vodi do posledično veće satisfakije postignutim rezultatima, dok su mogućnost komplikacija, kao i potreba za reoperacijom i revizijom značajno smanjene u odnosu na tradicionalnu rinoplastiku.

U četvrtak, 11. juna, dr Dimić će obaviti besplatne konsultacije od 14h do 20h za 10 pacijenata koji zakažu pregled. Pozovite nas na broj telefona 066/64-65-572 i obezbedite sebi besplatne konsultacije kod doktorka.

Vaš VS tim