Akcije, blog

FIT 28: PROGRAM ZA MRŠAVLJENJE U TRAJANJU OD 28 DANA

Program za mrsavljenje

Beograd, 21. mart 2024 –

Pravilo od 28 dana kaže da je potrebno između 21 i 28 dana da se stvori nova navika. To znači da su prve 3 do 4 nedelje obavljanja novog zadatka često najteže. Tek kada pređemo period od 3 ili 4 nedelje, stvari počinju da postaju lakše jer zadatak više nije zadatak, već navika. 

Iz tog razloga…

Predstavljamo naš novi program, Fit 28 – sveobuhvatni paket za mršavljenje kreiran od strane nutricioniste Đorđa Pejića i stručnih terapeutkinja iz VS Beauty & Weight Loss centra. Uz pomoć saveta nutricioniste i aparaturnih tretmana za telo, imaš priliku da postigneš optimalne rezultate kada je tvoje telo u pitanju, i to za samo 28 dana.

Zašto 28 dana?

Iz iskustva smo se uverili da je to realan period za postizanje vidljivih rezultata i stvaranje novih, zdravih navika koje će vas pratiti i nakon završetka programa. Ukoliko se ne postignu očekivani rezultati, pacijenti mogu refundirati svoj novac.

Šta sve postižemo Fit 28 programom?

U trajanju od 28 dana, odn. u trajanju od 4 nedelje, uz pomoć nutricioniste Đorđa Pejića, terapeutkinja i aparaturnih tretmana postižemo…

  • – Jedan konfekcijski broj tela manje;
  • – Gubitak obima tela u iznosu od 3 do 5 centimetara;
  • – Konačnu promenu loših navika kada je ishrana u pitanju.

 

Ovaj paket uključuje:

  • 1. Nutricionistički pregled sa izradom plana i programa ishrane;
  • 2. Merenje težine i obima tela na medicinskoj SECA vagi; Medicinski aparat koji razdvaja težinu na telesne komponente bitne za izradu individualnog plana terapije.
  • 3. 12 aparaturnih tretmana – Venus Legacy ponedeljkom, presoterapija i eletrostimulacija četvrtkom, u 8 dolazaka, dva puta nedeljno;
  • 4. 3 obavezne kontrolne i merenje svakog ponedeljka.

Cena paketa „FIT za 28 dana“ iznosi 600 EUR.

*Ukoliko se ne postignu očekivani rezultati, pacijenti mogu refundirati svoj novac.

Započnite svoje putovanje ka zdravijem i fit telu danas sa našim Fit 28 paketom za mršavljenje i nutricionistom Đorđem Pejićem.

O nutricionisti:

Đorđe Pejić je prvi nutricionista u Srbiji koji u svom radu koristi NUTRIGENETIKU, a radno iskustvo je stekao u KBC Zvezdara kao klinički nutricionista i u Ordinaciji za preventivnu medicinu. Preko 10 godina bavi se izradom programa ishrane za pacijente sa metaboličkim sindromom, insulinskom rezistencijom, dijabetesom, problemima sa funkcijom štitne žlezde i u regulaciji hormonskog statusa, a radi i sa sportistima, rekreativcima i klijentima koji imaju problema u ishrani. Član je Komore zdravstvenih radnika Srbije, na čijim je kongresima prezentovao brojne radove iz oblasti nutricionizma.

Pored nutricionističkog pregleda, na kojem će Vas Đorđe upoznati i edukovati o svim prirodnim strategijama korekcije telesne mase, uz redovnu, izbalansiranu i individualno usklađenu ishranu, u prilici ste da dobijete individualni plan ishrane, ali i da izvršite analizu strukture tela na trenutno najpopularnijem aparatu Seca mBCA, koji se može pronaći samo na našoj klinici. Uz to, Đorđe je kreirao različite pakete u sklopu Weight Loss programa

Ukoliko želite da krenete sa programom FIT 28, zakažite vaš termin pozivom na broj ispod.

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Beauty & SPA