fbpx

VS Clinic and Beauty

BUDITE SPREMNI ZA 5 MINUTA

Ne postoji garderoba i šminka koje mogu da kompenzuju negovanu i zdravu kožu i kosu.Sve klijentkinje koje dolaze u VS clinic & beauty imaju zajedničku parolu – NEGA JE NA PRVOM MESTU!

 

 

Upravo zato ističemo 3 stavke koje će učiniti da za 5 minuta dnevno budete svaki dan lepe i negovane.

1. ČISTA KOŽA LICA  – Kada imamo akne, crvenilo, proširene pore ili neku drugu nepravilnost na licu, to je obično prvo što primetimo i što nam najviše smeta. Zato kada nam je koža lica čista i iznegovana uvek se osećamo sređeno i dovoljno je 5 minuta da izađemo spremni iz kuće. U VS clinic & beauty imamo širok spektar tretmana koji shodno indikacijama postižu vrhunske rezultate. Međutim, prava zvezda našeg derma tima je HARMONY XL PRO special edition 2020 platforma koja je indikovana za rešavanje preko 65 različitih estetskih i zdravstvenih stanja. Između ostalog HARMONY XL PRO je idealna za rešavanje sledećih problema:

 

2. LASERSKA EPILACIJA – Svaka žena zna koliko je vremena izgubila uklanjajući neželjene dlačice brijačem ili voskom. Kada tu dodamo posekotine, iritacije i urasle dlačice, onda je sigurno da je laserska epilacija pobeda na više polja, a najviše na polju uštede vremena. Već nakon prvog tretmana epilacije brijanje dlačica se proređuje na 1-3 puta mesečno, a nakon šestog tretmana epilacije brijač vam neće trebati više nikad i bićete uvek spremni za polazak. Više o laserskoj epilaciji pročitajte na linku.

 

3. ZDRAVA KOSA – Kosa je uvek bila simbol ženstvenosti i žene su kroz vekove pronalazile različite načine da kosa izgleda što bolje. Pored konvencionalnih metoda i klasične nege kose, PRP i MEZOTERAPIJA kose daju fantastične rezultate:

✔JAČA KOREN DLAKE
✔OBNAVLJA FOLIKUL DLAKE
✔HIDRIRA VLASIŠTE I KOSU
✔SMANJUJE OPADANJE KOSE
✔JAČA SJAJ DLAKE
✔REGULIŠE PERUT I SEBOREJU

Efekti podrazumevaju, najpre, usporavanje i zaustavljenje opadanja nekoliko nedelja od prve procedure, zatim oporavak i novi rast u mesecima koji slede uz ponavljanje procedure. Kada imate zdravu i negovanu kosu, za par minuta ćete je stilizovati i biti spremni za posao ili izlazak.

 

Dopustite nam da se pobrinemo za vaš dobar izgled i pritom vam uštedimo vreme. Zakažite vaše termine pozivom na broj 066/888-46-51 u Beogradu i 065/3502-924 u Nišu.

VS tim