Akcije, novosti

Akcije meseca novembra

Ovog meseca, dopustili smo našim pacijentima i pacijentkinjama da odaberu procedure i usluge koje će biti na akciji, a u nastavku delimo koje su to usluge dobile najviše vaših glasova.

PREDSTAVLJAMO AKCIJE MESECA NOVEMBRA

Ukoliko imaš za cilj da leto dočekaš glatke kože, bez upotrebe brijača ili odlaska na tradicionalne depilacije voskom, a da pritom svom telu pružiš najbolje medicinske tretmane kada je preoblikovanje ili zatezanje mišića u pitanju, ovo je prilika koju ne treba propustiti.


AKCIJA BROJ 1:

UZ LASERSKU EPILACIJU CELOG TELA (1200 EUR za svih 7 tretmana), POKLON 4 BESPLATNA VENUS LEGACY TRETMANA ZA REGIJU PO IZBORU.

Benefiti Venus Legacy tremtana:

Zateže opuštenu kožu na telu nakon trudnoće ili mršavljenja;
Rešava depoe masnih naslaga sa butina, bokova, stomaka i struka;
Leči dubinski i površinski celulit;
Remodeluje spuštenu zadnjicu;
Zateže opuštenu kožu lica, dekoltea ili šaka;

Više o VENUS LEGACY tretmanu saznajte putem OVOG linka.


AKCIJA BROJ 2:

UZ LASERSKU EPILACIJU CELOG TELA (1200 EUR za svih 7 tretmana), POKLON 4 BTL EMBODY SCULPTING TRETMANA.

Benefiti btl EMBODY tretmana:

Zateže i oblikuje mišiće na stomaku ili gluteusu u ekspresnom roku, a za značajno vidljive rezultate – 𝗱𝗼𝘃𝗼𝗹𝗷𝗻𝗼 𝗷𝗲 𝘀𝗮𝗺𝗼 𝟰 𝗱𝗼𝗹𝗮𝘇𝗮𝗸𝗮, od po 30 minuta!

Više o btl EMBODY Sculpting tretmanu saznajte putem OVOG linka.

Pozovite nas, zakažite svoje BESPLATNE konsultacije kod terapeuta i nutricioniste, i pružite svom telu samo najbolje tretmane po akcijskim cenama

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Beauty & SPA

AKCIJE MESECA NOVEMBRA NA NAŠOJ KLINICI U NIŠU

Akcije u novembru_2

AKCIJA BROJ 1:

UZ LASERSKU EPILACIJU CELOG TELA ( 1200 EUR, ZA SVIH 7 TRETMANA), POKLON 3 GLOBAL EYECON TRETMANA ZA PODRUČJE OKO OČIJU.

Muče vas tamni kolutovi oko očiju, sitne borice, fleke ili kesice ispod očiju a još uvek niste spremni za hijaluronske filere, lasere ili hirurške zahvate?

Global eyecon® je tretman koji vam može pomoći da rešite ove probleme, pomoću kombinacije hemijskih kiselina i mezokoktela.

U pitanju je vrhunski tretman za uklanjanje različitih nepravilnosti na području oko očiju – bora i ekspresijskih linija, podočnjaka i vrećica ispod očiju, kao i spuštenih kapaka.

Ovaj jedinstveni tretman utiče na sve problematike koje se mogu javiti u području oko očiju – ne samo trenutne, kao što je natečenost, već i na one veće, poput tamnih podočnjaka, sitnih bora smejalica itd.

Veoma je intenzivan i efikasan i u kombinaciji sa drugim tretmanima lica, kod kojih se uglavnom ne tretira navedeno područje.

Ukoliko se odlučite za lasersku epilaciju celog tela, svih 7 tretmana po ceni od 1200 eur, dobijete na POKLON 3 GLOBAL EYECON TRETMANA ZA PODRUČJE OKO OČIJU.AKCIJA BROJ 2:

Usled velikog interesovanja, produženo i u novembru! ULTRAZVUČNI PREGLED GRUDI I PREGLED ENDOKRINOG HIRURGA dostupni po specijalnoj ceni od 4000 RSD, umesto regularne, koja iznosi 7000 RSD.

Pozovite našu kliniku u Nišu, i zakažite svoje termine za ove sjajne pogodnosti meseca novembra.

NIŠ
JOVANA SKERLIĆA 2A

Clinic

Beauty & SPA