Akcije, novosti

Akcije meseca Maja

UKLONITE ZNAKOVE STARENJA NAJJAČIM ĆELIJSKIM AKTIVATOROM I BIOREVITALIZATOROM – ČUDESNIM NCTF mezoterapijskim koktelom

Dostupno u Beogradu

Uvek je pravo vreme za čudesni #nctf koktel, jer ukoliko govorimo o prirodnoj, negovanoj i zdravoj koži lica, kvalitet je ključan.

Zbog čega je ova mezoterapija toliko posebna?

Sadrži 59 bioaktivnih revitalizirajućih komponenata: slobodnu hijaluronsku kiselinu, 6 minerala, 12 vitamina, 24 amino kiselina, 5 nukleinskih kiselina, 6 koenzima i 6 dodatnih bioaktivnih komponenti)

Da li se razlikuje od drugih sličnih tretmana?

DA – Klinički je dokazano da pruža neuporedivo bolje rezultate u poređenju sa svim drugim preparatima za mezoterapiju na tržištu, ne samo zbog svog sastava, nego i zbog načina sterilizacije, prilikom koje apsolutno svaka komponenta ostaje u svom prirodnom biološkom obliku.

Uklonite znakove starenja najjačim ćelijskim aktivatorom i biorevitalizatorom, a svojoj koži pružite željenu hidrataciju, tonus, blistav i odmoran izgled, jer ona to zaslužuje.

I u maju mesecu, 3 NCTF mezoterapije, dostupne su po ceni od 450 EUR, umesto 540 EUR kolika je regularna cena.

PREGLED SVIH MLADEŽA NA FOTOFINDER APARATU, dostupan po ceni od 5000 rsd

Dostupno u Beogradu
Digitalna dermoskopija

Jedina adekvatna metoda za rano otkrivanje melanoma je digitalna dermoskopija sa mapiranjem celog tela. Ovo se postiže FotoFinder aparatom.

Kako izgleda pregled FotoFinder aparatom?

Pregled traje 30 minuta, dok sistem automatski označava novonastale, kao i promene na

postojećim lezijama. Time se povećava tačnost u dijagnozi i smanjuje broj nepotrebnih ekscizija (manjih hirurških intervencija).

Zakažite pregled ovog maja po ceni od 5000 rsd, i uradite nešto dobro za svoje zdravlje.

USLUGA LASERSKOG UKLANJAJA KAPILARA NA 50% POPUSTA

Dostupno u Beogradu

Terapija vaskularnim Nd-YAG laserom predstavlja bezbolnu, bezbednu i efikasnu terapiju za kapilare na licu i telu, kojom se postižu fantastični i, pre svega, trajni rezultati. U našoj ordinaciji ovu proceduru sprovodi dr Tamara Vujačić, koja veoma uspešno i bez ikakvih rizika uklanja kapilare, bilo da su na licu, telu ili nogama.

Dosadašnje metode lečenja kapilara na licu i telu bile su invazivne i najčešće su podrazumevale operativno lečenje. Takve procedure su neprijatne i bolne, a ipak nedovoljno efikasne za male krvne sudove. Sa pojavom najsavremenijeg Nd-YAG medicinskog lasera za uklanjanje kapilara, ova procedura je gotovo potpuno potisnula sve klasične metode lečenja, jer je veoma efikasna i na malim krvnim sudovima.

Pored toga, tretmani Nd-YAG laserom nemaju neželjene efekte i komplikacije, zahvaljujući strogoj selektivnosti laserskog zraka koji tretira isključivo krvne sudove, bez iritacije kože.

Umesto cene od 20-100 eur, u mesecu maju plati 10-50 eur.

BTL EMBODY SCULPTING, tretman za ekspresno zatezanje mišića u predelu zadnjice i stomaka, DVE PREGIJE, dostupne PO CENI JEDNE

Dostupno u Beogradu

Podigni i oblikuj svoju zadnjicu, izgradi mišiće i pločice na stomaku za samo 30 minuta, u bar 4 dolazaka, a u mesecu maju iskoristi pogodnost da za dve regije umesto 160 eur, plati 125 eur.

btl EMBODY Sculpting – jedinstven tretman oblikovanja tela, koji radi po principu elekromagnetnog polja, izazivajuci stimulisane kontrakcije koje dovode do povećavanja broja motornih jedinica unutar samog mišića, usled čega on raste, i povećava se, a na taj način dolazi do “bildovanja” i oblikovanja mišića regije koja se tretira.

Više o samom tretmanu možete saznati putem OVOG linka.

UZ BODYRESHAPE PAKET za preoblikovanje celih nogu, stomaka i zadnjice omogućen
NUTRIGENETIČKI test GRATIS (18 TRETMANA, U 6 DOLAZAKA + NUTRIGENETIČKI test u vrednosti od 210 EUR GRATIS)

Dostupno u Beogradu

Body Reshape paket predstavlja kombinaciju tri fenomenalna tretmana, konkretno Venus Legacy, Body Shock tretmana i  ProBallancer preso pantalona . Kombinacijom ova tri tretmana postižemo maksimalan rezultat za remodelovanje tela, gde se za minimalno vreme postiže maksimalni rezultat.

Šta sve obuhvata ovaj fantastični paket za telo?

KORAK 1: Fotografisanje, merenje i analiza strukture tela na SECA medicinskom analizatoru

KORAK 2: Pregled nutricioniste Đorđa Pejića i terapeutkinja, kako bi se utvrdilo koji problem na svom

telu želite da rešite, razlog nastanka masnih depoa, zadržavanja tečnosti ili pojave celulita

KORAK 3: Jednom nedeljno (u trajanju od 6 nedelja), dolazak na aparaturne tretmane koji se sastoje

od kombinacije Venus Legacy, Body Shock, presoterapije i ULTRATONE FUTURA PRO tretmana

biostimulacije

KORAK 4: Merenje tela nakon završenih tretmana i analiza postignutih rezultata

18 TRETMANA, U 6 DOLAZAKA + NUTRIGENETIČKI test GRATIS (cena testa, 210 EUR)

Nutrigenetika je nauka koja proučava korelaciju između gena i ishrane. Uz pomoć nutrigenetike, a na osnovu DNK analize, otkriva se predodređenost za razvoj nekih bolesti ili sposobnosti.

Ona ne pripada području alternativne medicine, nije oblik lečenja i ne menja genetski zapis, ali menja ispoljavanje gena. Cilj nutrigenetike je prepoznavanje specifičnih karakteristika pojedinca na osnovu kojih je moguće optimizovati ishranu.

Sve što je potrebno da uradite jeste da date bris (iz pljuvačke), što je postupak koji na našoj klinici traje svega nekoliko minuta. Bris se predaje genetskoj laboratoriji i nakon 7 do 10 dana dobijate rezultate na osnovu kojih nutricionista pravi individualni plan ishrane i fizičke aktivnosti.

Nutrigenetika se preporučuje osobama koje žele da, u cilju smanjenja, održavanja ili povećanja telesne mase regulišu ishranu. Pravi je izbor i za osobe koje žele da se posvete nekoj fizičkoj aktivnosti, kako bi utvrdile koji sport najviše odgovara njihovom organizmu, ali i svima koji žele da individualno prilagođenom ishranom dostignu i očuvaju vitalnost i optimalno zdravlje.

Cena celokupnog paketa: 850 EUR

FANTASTIČNI VENUS LEGACY, I U MAJU DOSTUPAN PO SNIŽENIM CENAMA

Dostupno u Beogradu i Nišu
Niske cene

Ukoliko želiš da istopiš masti sa kritičnih regija kao što su stomak, butine ili zadnjica, zategneš opuštenu kožu sa kolena, ruku ili stomaka, popraviš tonus kože kako bi bila jedra i glatka – maj mesec je prava prilika za to!

Već smo vam pisali o značaju Venus Legacy aparata i fenomenalnim rezultatima koji se njime postižu. Neizostavan je u našim beauty paketima za lice i telo, a s obzirom na veliko interesovanje koje vlada za tretmane koji se sprovode samo ovim aparatom, možete iskoristiti snižene cene za jedan Venus Legacy tretman, po regijama.

Cene jednog Venus Legacy tretmana po regijama:

Butine – 8,000 RSD
Stomak – 8,000 RSD
Zadnjica – 8,000 RSD
Cele noge – 10,000 RSD
Butine i zadnjica – 10,000 RSD
Butine, zadnjica i stomak – 12,000 RSD

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Clinic

Beauty & SPA

NIŠ
JOVANA SKERLIĆA 2A

Clinic

Beauty & SPA