Akcije, novosti

Akcije meseca Juna

vs clinic and beauty akcije jun

Beograd, 01. jun 2023. – Početak je meseca, i sigurni smo da onda znate šta možete da očekujete od nas – akcije meseca juna, odn. tretmane i procedure dostupne po promotivnim cenama.

UKLONITE ZNAKOVE STARENJA NAJJAČIM ĆELIJSKIM AKTIVATOROM I BIOREVITALIZATOROM – ČUDESNIM NCTF mezoterapijskim koktelom

Dostupno u Beogradu i Nišu

Uvek je pravo vreme za čudesni #nctf koktel, jer ukoliko govorimo o prirodnoj, negovanoj i zdravoj koži lica, kvalitet je ključan.

Zbog čega je ova mezoterapija toliko posebna?

Sadrži 59 bioaktivnih revitalizirajućih komponenata: slobodnu hijaluronsku kiselinu, 6 minerala, 12 vitamina, 24 amino kiselina, 5 nukleinskih kiselina, 6 koenzima i 6 dodatnih bioaktivnih komponenti)

Da li se razlikuje od drugih sličnih tretmana?

DA – Klinički je dokazano da pruža neuporedivo bolje rezultate u poređenju sa svim drugim preparatima za mezoterapiju na tržištu, ne samo zbog svog sastava, nego i zbog načina sterilizacije, prilikom koje apsolutno svaka komponenta ostaje u svom prirodnom biološkom obliku.

Uklonite znakove starenja najjačim ćelijskim aktivatorom i biorevitalizatorom, a svojoj koži pružite željenu hidrataciju, tonus, blistav i odmoran izgled, jer ona to zaslužuje.

I u junu mesecu, 3 NCTF mezoterapije, dostupne su po ceni od 450 EUR, umesto 540 EUR kolika je regularna cena.

HIPERHIDROZA – SMANJENJE PREKOMERNOG ZNOJENJA (DLANOVI, TABANI, PAZUH), dostupno po ceni od 400 EUR, umesto regularne cene od 500 EUR.

Dostupno u Beogradu

Prekomerno znojenje je neprijatno iz mnogobrojnih razloga, a naročito iz estetskih, jer stvara osećaj nelagode. Problem ne predstavlja uobičajeno već prekomerno znojenje, koje se javlja nezavisno od godišnjeg doba, temperature i ostalih vremenskih prilika. I dok normalnim količinama izlučenog znoja telo izbacuje štetne materije i reguliše telesnu temperaturu, prekomerno znojenje nije dobro za zdravlje organizma.

Zašto baš botoks terapija protiv znojenja? 

Botoks je (kod većine pacijenata) i te kako delotvoran kod hiperhidroze, odnosno prekomernog znojenja u regijama kao što su dlanovi, stopala ili pazuh.

Tretman na našoj klinici traje oko pola sata i nakon njega se možete vratiti uobičajenim aktivnostima. Preparat koji se koristi tokom procedure deluje tako što privremeno blokira provodljivost nervih signala koji deluju na stimulaciju znojnih žlezda.

Važno je naglasiti da botoks terapija protiv znojenja ne leči problem hiperhidroze, već eliminiše prekomerno znojenje u trajanju od tri meseca. Nakon nekoliko meseci može se očekivati postupni povratak simptoma.

10% POPUSTA NA UKLANJANJE MLADEŽA

Dostupno u Nišu

Brza, jednostavna i efikasna intervencija, koja zahteva minimum vremena oporavka. U mesecu junu, omogućili smo 10% popusta na uklanjanje mladeža bilo iz estetskih, bilo iz funkcionalnih razloga.

 

 

ZATEGNUT I PODIGNUT GLUTEUS SAMO IZ BTL EMBODY SCULPTING: 4+2 TRETMANA GRATIS

Dostupno u Beogradu

Podigni i oblikuj svoju zadnjicu, izgradi mišiće i pločice na stomaku za samo 30 minuta, u bar 4 dolazaka, a u mesecu junu iskoristi pogodnost i za 4 plaćena tretmana dobićete 2 gratis.

btl EMBODY Sculpting – jedinstven tretman oblikovanja tela, koji radi po principu elekromagnetnog polja, izazivajuci stimulisane kontrakcije koje dovode do povećavanja broja motornih jedinica unutar samog mišića, usled čega on raste, i povećava se, a na taj način dolazi do “bildovanja” i oblikovanja mišića regije koja se tretira.

Više o samom tretmanu možete saznati putem OVOG linka.

VENUS LEGACY: POPUST NA NAJTRAŽENIJI TRETMAN SEZONE

Dostupno u Beogradu i Nišu

Ukoliko želiš da istopiš masti sa kritičnih regija kao što su stomak, butine ili zadnjica, zategneš opuštenu kožu sa kolena, ruku ili stomaka, popraviš tonus kože kako bi bila jedra i glatka – maj mesec je prava prilika za to!

Već smo vam pisali o značaju Venus Legacy aparata i fenomenalnim rezultatima koji se njime postižu. Neizostavan je u našim beauty paketima za lice i telo, a s obzirom na veliko interesovanje koje vlada za tretmane koji se sprovode samo ovim aparatom, možete iskoristiti snižene cene za jedan Venus Legacy tretman, po regijama.

Cene jednog Venus Legacy tretmana u mesecu junu po regijama iznosi:
Butine – 8,000 RSD
Stomak – 6,000 RSD
Zadnjica – 6,000 RSD
Cele noge – 10,000 RSD
Butine i zadnjica – 10,000 RSD
Butine, zadnjica i stomak – 12,000 RSD

U našoj klinici u Nišu uz svaki tretman Venus Legacy dobićete Presoterapiju gratis

LASERSKA EPILACIJA SVIH POJEDINAČNIH REGIJA: 4+2 TRETMANA GRATIS

Dostupno u Beogradu

Ukoliko mislite da je kasno da krenete sa laserskom epilacijom u letnjem periodu, grešite. Uklanjanje dlačica laserskim putem je proces koji traje godinu i po dana, tako da u bilo kom trenutku da se odlučite za epilaciju, ne postoji šansa da ne upadnete u letnji period. Ono što je važno napomenuti, ukoliko tokom leta tretirate regije koje su direktno izložene suncu, dve nedelje pre, i dve nedelje nakon tretmana, potrebno je da se čuvate i štitite od sunca, a to posebno važi za regiju nausnica.

Ukoliko se ovog meseca odlučite za lasersku epilaciju pojedinačnih regija, pazuha, intimne regije, nogu ili ruku – za 4 plaćena termina, 2 dobijate GRATIS.

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Clinic

Beauty & SPA

NIŠ
JOVANA SKERLIĆA 2A

Clinic

Beauty & SPA