novosti

AKCIJE MESECA JANUARA

Pogledajte koji će tretmani ovog januara biti na akciji. Saznajte više detalja o svakom tretmanu, pozovite nas i zakažite svoj termin na vreme. 

Došlo je vreme da vam predstavimo naše januarske akcije. Pre nego što vam otkrijemo koji će tretmani ovog januara biti dostupni po specijalnim cenama, želimo da znate da će tretmani lica i tela iz naše decembarske ponude i tokom januara biti dostupni po prazničnoj ceni. 

Otkrivamo vam tretmane koje ovog januara možete zakazati po specijalnim cenama, a koji će sigurno doprineti vašem boljem izgledu i većem samopouzdanju.  

20% popusta na individualne protokole za lečenje strija dr Đerić

Strije su ožiljci koji nastaju usled naglog rastezanja kože, kada dolazi do kidanja vezivnog tkiva, odnosno vlakana kolagena i elastina, koji omogućavaju da ona bude čvrsta i zategnuta. 

Možemo razlikovati dve vrste strija (smežuranih linija na koži):

 • ružičaste ili svetlo crvene strije sa vidljivim krvnim sudovima (koje su znak prvih faza nastajanja),
 • bele strije, koja su nešto uže jer, kako vreme prolazi, krvni sudovi se skupljaju, a strije posvetljuju i sužavaju. 

Uzroci njihovog nastanka su različiti, ali do pojave najčešće dolazi zbog genetske predispozicijetrudnoćevariranja težine, naglog rasta (što je karakteristično za period adolescencije), upotrebe pojedinih preparata ili su posledica hormonskog disbalansa

Različiti tretmani za lečenje strija, koje u okviru individualnih protokola za svakog pacijenta na našoj klinici određuje dr Dubravka Đerić, u prethodnom periodu privukli su veliku pažnju naših pacijentkinja. Zbog toga vam ovog januara omogućavamo 20% POPUSTA na individualno kreirane protokole za lečenje strija + Skinmark Solution Mesoestetic koktel za strije GRATIS.  

Kako dr Đerić kreira protokol za svakog pacijenta?

Individualni protokol za svakog pacijenta određuje se nakon prvog pregleda koji je obavezan. U zavisnosti od toga da li se radi o novim strijama ili strijama koje su na vašoj koži prisutne godinama, dr Đerić određuje terapiju koja može najadekvatnije tretirati ta oštećenja na koži. 

terapiji za lečenje strija mogu se koristiti hemijski pilinzi, mezoterapija, laserski tretmani Erbium laserom, kao i tretmani nanofrakcijskom radiofrekvencijom Venus Viva. Tačan broj tretmana, adekvatna kombinacija, ali i učestalost dolazaka određuju se tek nakon dermatološkog pregleda. 

Popust se obračunava na cenu celog protokola koji je dr Đerić odredila kao najadekvatniji za lečenje strija.  

BODY RESHAPE – paket za preoblikovanje tela nakon praznika 

Vaše veliko interesovanje za BODY RESHAPE paket za preoblikovanje tela tokom prošlog januara navelo nas je da vam taj paket i ove godine ponudimo po specijalnim, januarskim cenama 

Manje aktivnosti tokom zime i period slavlja ostavljaju posledice na našem telu, pa je Body Reshape idealno rešenje za smanjenje viška telesne mase i preoblikovanje tela. Ovog januara, uz kupljeni Body Reshape paket ostvarujete i 50% POPUSTA na nutrigenetiku.

BODY RESHAPE paket podrazumeva: 

 • 6 Venus Legacy tretmana za smanjenje obima tretiranog područja, smanjenje i eliminisanje tvrdokornog, odnosno površnog celulita i zatezanje kože.  
 • 6 Body Shock tretmana za topljenje masti koji podrazumevaju koktel, masku i kremu za sliming efekat.   
 • 6 tretmana Proballancer aparatom, kojim se vrši limfna drenaža i presoterapija, što dodatno doprinosi preoblikovanju tela.  
 • Merenje na SECA mBCA analizatoru strukture tela, kojim se vrši detaljna analiza tela. 

Cene BODY RESHAPE paketa po regijama 

 • Cele noge, stomak i zadnjica – 850 eur 
 • Cele noge i zadnjica / butine, zadnjica i stomak – 700 eur 
 • Zadnjica i stomak / butine i zadnjica – 550 eur 
 • Zadnjica / stomak – 375 eur 
 • Butine – 450 eur 
 • Ruke – 250 eur 

Iskoristite ove praznične dane da svoj termin zakažete na vreme. Pozovite nas danas! 

VS tim  

BEOGRAD
NEBOJŠINA 8A

Clinic

Beauty & SPA

NIŠ
JOVANA SKERLIĆA 2A

Clinic

Beauty & SPA