fbpx

VS Clinic and Beauty

AKCIJA MESECA MAJ – PREGLED KOŽE NA FOTOFINDERU

Svake godine se drugog ponedeljka u maju obeležava SVETSKI DAN BORBE PROTIV MELANOMA, a mi smo se odlučili da ceo mesec posvetimo ovoj borbi i upravo zato smo formirali POSEBNU CENU za najdetaljniji i najkompletniji pregled svih mladeža na telu.

FOTOFINDER pregled je digitalna dermoskopija sa mapiranjem celog tela uz pomoć koje se lociraju potencijalno rizične promene koje se ubeležavaju u sistem i detaljno gledaju pod specijalnom lupom. Svaka od promena koja zahteva praćenje ostaje ubeležena u sistemu slikom kako bi se pratilo stanje tokom narednih meseci i godina.
Nemojte čekati da promene na koži kulminiraju, zakažite vaš pregled i iskoristite sjajnu akciju koju smo vam pripremili u maju!

Cena pregleda na FotoFinderu u maju iznosi 3,500rsd (umesto 5,000rsd), a uz pregled na POKLON dobijate i Eucerin preparat za zaštitu od sunca u zavisnosti od potrebe/tipa vaše kože.

Preparati koje ćemo savesnim pacijentima koji vode računa o zdravlju svoje kože poklanjati su:

  • Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+
  • Eucerin Krema za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+
  • Eucerin Oil Control za zaštitu masne kože lica od sunca SPF 50+
  • Eucerin Pigment Control Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+
  • Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 50
  • Eucerin Anti-age Tonirana krema za zaštitu od sunca SPF 50+ Svetla/Tamna

Svoj pregled možete zakazati pozivom na broj 066 646 55 72, a pozivom na ovaj broj možete dobiti i sve dodatne informacije o pregledu.

VS tim